BTC USD 60,712.4 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

modal 40k dengan pulangan berganda

Keyroll

Active+ Member
Joined
Oct 5, 2009
Messages
2,571
Reaction score
7
Points
25
aku nk tanya ape yg patut aku buat dgn 40k tu? sebab abg ipar aku nk bg modal suh berniaga... tp aku rasa mcm gugup plak bila dia nk labur modal sebanyak tu dan tiba2 jd blur... klu ikutkan bidang aku as a graphic designer... equipment mcm imac apple & wacom tablet utk melukis dh ade... ape yg patut aku lakukan?? maaf la aku mmg jenis cepat blur bila dpt berita mcm ni... :)):))
 
Sponsored Post

juweialhaj

Super Active Member
Joined
Apr 1, 2011
Messages
8,521
Reaction score
94
Points
70
Untung ada abang ipar mcm tu.

Tt buat la apa tt minat. Baru seronok nak bekerja
 

Keyroll

Active+ Member
Joined
Oct 5, 2009
Messages
2,571
Reaction score
7
Points
25
Untung ada abang ipar mcm tu.

Tt buat la apa tt minat. Baru seronok nak bekerja

nasib badan dpt abg ipar mcm ni... klu ikutkan nk je perbesarkan studio... tp tgh pk jgk klu besarkan studio susah nk dpt job mcm rugi plak
 

ezul82

Super Active Member
Joined
Jun 19, 2007
Messages
7,210
Reaction score
41
Points
70
nasib badan dpt abg ipar mcm ni... klu ikutkan nk je perbesarkan studio... tp tgh pk jgk klu besarkan studio susah nk dpt job mcm rugi plak

wat marketing tarik project.
graphic designer tu skop kerje camne?
 

Keyroll

Active+ Member
Joined
Oct 5, 2009
Messages
2,571
Reaction score
7
Points
25
wat marketing tarik project.
graphic designer tu skop kerje camne?

skop keje yg aku buat skrg ni graphic & photo retouch... skrg ni tgh masuk kelas melukis utk tambah skill... tgh pk jgk nk angkat dslr utk kembangkan lg bidang yg aku buat skrg ni...
 

a2emay

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,952
Reaction score
22
Points
25
kalau aku, 10k wat main forex.. yg lebih besarkan studio..
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,764
Reaction score
243
Points
83
skop keje yg aku buat skrg ni graphic & photo retouch... skrg ni tgh masuk kelas melukis utk tambah skill... tgh pk jgk nk angkat dslr utk kembangkan lg bidang yg aku buat skrg ni...

ko buat animation business la bro..mcm upin ipin n boboboi tu..terbaek.. hehe
 

drzairie

Active Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
2,097
Reaction score
9
Points
30
labur jo dalam VGMC..Money back guarantee..satu lot RM5780.00..DIVIDEN BULANAN 10%..RM 40 K BLEH DAPAT 6 LOT TUH..BULAN BULAN SECURE INCOME RM 3500.00...MINAT PM DEN..
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,764
Reaction score
243
Points
83
kalau aku, 10k wat main forex.. yg lebih besarkan studio..

xyah la forex2 ni, ko concentrate real busines dulu, byk lebih nanti baru pikir brp byk sanggup nak burnkan utk forex..duit kalo burn kat alam maya ni lagi pedih penangan dia beb...

ps-abg ipar ko keje ape, business ke? kalo mcm tu punye kayo baik ko jv je dgn dia balik haha
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register