MISI PENTING - Mencari 20

CG Sponsors




KepitingBatu

Freshie
Joined
Mar 6, 2013
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
Salam.maaf cgrian..aku bukak thread nie utk mencari 2 post nak cukupkan 20 post aku untuk aku blh send pm :D

dah lama daftar tp x cukup2 gak post 20 aku.nak bukak citer..xtau nak torak apa..lebih2 lagi pkl 4am camni :D..

so..sudi sudi lah tanya ke maki ke supaya aku blh jawab dan mencapai post ke 20 :)cgrock

maaf ye kengkawan :)paid
 
Sponsored Post

rebellion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 3, 2010
Messages
16,081
Reaction score
58
Points
135
aish, senang jer nak cukup 20 post ni bro, tapi pastikan post tu bermakna :D
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
Misi penting nak masuk thread politik ke tt
 

Don Malaya

CG Top Poster Club
Joined
May 3, 2011
Messages
27,601
Reaction score
924
Points
171
ini macam pon ado??? kang tt kene sound ngn admin...
 

ZURA-SAN

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2010
Messages
13,037
Reaction score
23
Points
120
Selamat datang ke carigold
 

arzaraza

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2010
Messages
5,762
Reaction score
28
Points
70
Salam.maaf cgrian..aku bukak thread nie utk mencari 2 post nak cukupkan 20 post aku untuk aku blh send pm :D

dah lama daftar tp x cukup2 gak post 20 aku.nak bukak citer..xtau nak torak apa..lebih2 lagi pkl 4am camni :D..

so..sudi sudi lah tanya ke maki ke supaya aku blh jawab dan mencapai post ke 20 :)cgrock

maaf ye kengkawan :)paid
hang jangan dok jadi macai sudah la
 
Sponsored Post
Top
Log in Register