BTC USD 69,567.3 Gold USD 2,364.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari kedai Aircond Kereta Conti

Shawwal

Fun Poster
Messages
139
Joined
Sep 4, 2012
Messages
139
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum sahabat2 CG, sape yang tau & boleh share kedai servis aircond kereta continental area kajang/bangi. Saya pakai kete citroen smlm tetiba aircond tak berfungsi. Dah bawa ke kedai servis & mekanik saspek sama ada motor atau relay yg problem, tapi dia tak berani buat & suh saya bawa ke servis Centre, adoyai.. sy malas nak gi jejauh ni. Tolong kalu kawan2 ada info
 
Sponsored Post

Assalamualaikum sahabat2 CG, sape yang tau & boleh share kedai servis aircond kereta continental area kajang/bangi. Saya pakai kete citroen smlm tetiba aircond tak berfungsi. Dah bawa ke kedai servis & mekanik saspek sama ada motor atau relay yg problem, tapi dia tak berani buat & suh saya bawa ke servis Centre, adoyai.. sy malas nak gi jejauh ni. Tolong kalu kawan2 ada info



Waalaikumsalam

Gi kt fb : Azbi centre

Dia buat aircond conti
 
Assalamualaikum sahabat2 CG, sape yang tau & boleh share kedai servis aircond kereta continental area kajang/bangi. Saya pakai kete citroen smlm tetiba aircond tak berfungsi. Dah bawa ke kedai servis & mekanik saspek sama ada motor atau relay yg problem, tapi dia tak berani buat & suh saya bawa ke servis Centre, adoyai.. sy malas nak gi jejauh ni. Tolong kalu kawan2 ada info
Pgy jea service centre..
Sbb akibat nak save duit,masa..so cincai jea jaga kereta conti..so kesannya...mula lah cakap kereta conti tak okay...
Ibarat buat susshi pakai beras jasmine super 5...agak2 boleh ngam tak..so mcm tu lah kereta
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register