BTC USD 43,685.7 Gold USD 1,768.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

car air cond service

  1. Shawwal

    Mencari kedai Aircond Kereta Conti

    Assalamualaikum sahabat2 CG, sape yang tau & boleh share kedai servis aircond kereta continental area kajang/bangi. Saya pakai kete citroen smlm tetiba aircond tak berfungsi. Dah bawa ke kedai servis & mekanik saspek sama ada motor atau relay yg problem, tapi dia tak berani buat & suh saya bawa...
  2. mr_x6006

    Wanted Kedai Repair Aircond Kereta di Johor Bahru..

    Salam warga CGrians.. Keta Gen-2 aku de masalah leaking air Aircon yg kronik.. ~X( So aku nak tanya, sesaper yg tau kedai service Aircon yg bagus & OK kat JOHOR BAHRU ni.. Harap anda sumer dpt mbantu.. TQ.
Top
Log in Register