Luxor Network Sdn Bhd (65101-K) (AJL93524) - LuxorNetwork.com.my

Recommended Brokers


Sponsored Post

mr reyes

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2007
Messages
3,253
Reaction score
63
Points
30
zaman jahiliah ni

upline gi kedai mamak tu jerit dari atas kat downline kat bawah ...

"apa khabar luxor" "luar biasa baik"

la ni aku tengok ada kedai mamak tampal notis,

dilarang menjalankan perniagaan MLM di sini.

bengang kot mamak ni, kedai penuh sampai takde seat, penuh dengan geng2 MLM.

order makan yang biasa-biasa je... Hahaha
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,664
Reaction score
8,195
Points
716
zaman jahiliah ni

upline gi kedai mamak tu jerit dari atas kat downline kat bawah ...

"apa khabar luxor" "luar biasa baik"

la ni aku tengok ada kedai mamak tampal notis,

dilarang menjalankan perniagaan MLM di sini.

bengang kot mamak ni, kedai penuh sampai takde seat, penuh dengan geng2 MLM.

order makan yang biasa-biasa je... Hahaha
masa ni ...luxor bersaing rapat dgn jinlicapital
ada kawan mai ajak join luxor plak...
masa tu tak kenai pun
kerana luxor tu lah ceq rapat dgn dia sampai lani :))
tapi ceq tetap tak join luxor...setia pada jinlicapital :eek:
 

rezeki2020

Junior Member
Joined
Aug 13, 2017
Messages
74
Reaction score
3
Points
11
luxor mengajar aku menjadi dewasa~X(~X(
banyak trik2 yg diguna utk cepat naik pangkat
ala mcm haiya-O kena lipat beli penapis air sampai 10 bijik / rm20k hahaha

anasir2 yg mengubahsuai standard marketing plan kpd pangkat dan bonus ekspress ni la yg menjahanamkan industri MLM di malaysia

tgk tradisional MLM spt amway, cosway, avon maintain sampai ke hari ini
 
Sponsored Post
Top
Log in Register