Luxor Network Sdn Bhd (65101-K) (AJL93524) - LuxorNetwork.com.my

Recommended Brokers


tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Luxor Network Sdn Bhd (65101-K) (AJL93524) - luxornetwork.com.my

Aku nak kongsi maklumat di sini samping mendapatkan info dari anda semua....
Aku dah aktifkan semula keahlian aku di Luxor dan akan running MLM ni semula setelah online bisnes ni kurang memberangsangkan.....
Ada sesiapa yag boleh bagi sebarang pandangan, info mahu pun perkongsian ilmu berkaitan syarikat ini....

Jika ada antara members CG yg nak ikut aku pun dialu-alukan....
Ramai usahawan Luxor yg berjaya ni muda2 belaka..... umur area 20-an.....
Tu yg buatkan aku nak aktif semula......

01 April ni ada kursus Road To Success di Kota Kinabalu...
Kos RM60.00
Peserta akan dapat :
Percuma sebotol jeli gamat bernilai RM56.00
Makan minum disediakan
Masa kursus : 08.00 am - 6.30 pm

Kos sebenar kursus adalah :::::: RM0.00
 
Sponsored Post

spiderman

Fun Poster
Joined
Mar 1, 2006
Messages
122
Reaction score
0
Points
10
Tokmat, dengaq kata MLM nie nak kena maintain RM400 sebulan btoii kaa ???
 

pokcak

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
9,659
Reaction score
94
Points
70
maintain rm400 tu betol.. disokong lak oleh sistem. sistem ni tak seme orng tau. ni yang lain punya. bukan manipulate sistem. kiranya legal le.

yang budak2 muda yang pakai kete besar2 tu (ahseng,dino dan tambun dan 3-4orng lgi kalau tak silap pakai cara ni. ni orng cite kat aku camtu). BMW, Merc.. huiii.. baru omo 27. Aku ni donline diorang le.. Stokis SCM Mustapha Kamal Bashah tu (kat Batu caves) tu port kitaorng. Dulu susah oo mau ikut kata diorang, pasal tu aku tak dpt pakai BMW. Dulu degil. hehee.. sekarang dah senang skit, dah boleh mula balik.

ko bleh wat cara macam2, tapi still ikut asas luxor.

Tapi tak seme orng bleh wat MLM. Tapi kalau betul2 ikut disiplin yang maintain rm400 tu, InsyaAllah. RM400 tu, makan sendiri..takyah jual. dengar rm400 mcm banyak kan.. hehehe.. ok ok.. usd50 je sebulan.

Produk dia pun OK. selama aku buat benda ni, Alhamdulillah, hampir 20 ornag yang pulih dengan kuasa Allah. Asma, Kencing manis, sakit buah pinggang dan yang paling best, yang lumpuh separuh badan. Dalam masa sebulan, pulih (dengan kuasa Allah). aku pun mmg tak miss makan EsterC dan Spirulina.. hehehehe

p/s: kalau le ada sape2 kat Kelantan nak wat, bleh le kita pakat2. Masa aku duk KL, aku aktif benda ni. tapi bila balik kg, lesu lak. Kalau ramai yang berminat, aku bleh suh otai2 diorang turun kelantan.
 

spiderman

Fun Poster
Joined
Mar 1, 2006
Messages
122
Reaction score
0
Points
10
Cara camna tue pokcak mai crita sket..... :-D
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
esok ada RTS....
aku akan hadir di sana...
Insya Allah akan datang kalau ada rezeki...
aku akan bayarkan kepada meraka yg nak datang RTS ni...
terbuka kepada 5 org je........
Untuk area Sabah je.....
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
241
Points
33
Apa khabar orang Luxor ?? :-D

Aku masuk Luxor sebulan sblm aku menceburkan diri dalam online business. Luxor ni bagus sebenarnya, cuma nak maintain tu payah sikit. Bukan maintain apa, maintain stamina. Nak meyakinkan diri macam mana nak ajak orang masuk, go on apa semua ni. Wah, memang sangat sukar. Tapi itu la, kalau ada network masing2 boleh jalan. Setakat member CG yg ada ni kalau semua masuk Luxor, mesti besh punya ehehe.

p/s: kalau aku ajak orang masuk Luxor kat thread ni kira hijack thread juga ke? cawangan KL punya ehehehe
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
tak ada masalah....
rezeki masing-masing.....
akalau ada member sabah yg nak ikut RTS pada siri yg akan datang...
tolong bagi tahu ye.......
mngkn aku boleh support bayaran korang.....
make sure anda adalah org yg serious nak buat Luxor.....
5 orang sahaja aku nak taja untuk permulaan ni......
 

pokcak

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
9,659
Reaction score
94
Points
70
ni le kete upline aku (terbaru dulu pakai V6 jek).. terbakar gak tengok. upline aku yang omo 27tahun.. Tambun (khairil Amir). dia la tu yang tgh drive tuh.
http://us.a2.yahoofs.com/groups/g_12399812/2dd4/__sr_/8f0c.jpg?grA3XLEBU6g1bdWH

link ni pic kawan2 luxor. yang pertama dan kedua dari kanan tu upline aku. yang kanan sekali tu, tambun (khairil amir) sebelum dia tukar Merc.
http://us.a2.yahoofs.com/groups/g_12399812/7d14/__sr_/e814.jpg?grA3XLEBmBPd6rSv

Rezeki dia.. Alhamdulillah.. rezeki kita? mana la tau kan esok ke, tahun depan ke..
 

bono79

Active Member
Joined
Jan 6, 2006
Messages
2,447
Reaction score
0
Points
20
pokcak,

ko downline dino ke ape? or u kenal dino? ah seng? kalo kenal, mesti ko kenal thariq kan? ape cete die skang??? aku downline Ron Shilaz (used to), tp skang dah slow...bleh share story????
 

pokcak

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
9,659
Reaction score
94
Points
70
seme aku kenal. aku duk kampung skrng. slow skit. rangkaian aku takde kat kelantan. negeri2 lain seme ada. pelik? ye, sbb aku dulu duk kl. kl ni mcm pusat penyebaran le.. hehe. dino tak kenal le aku. aku cicit2 dia je. kalau ahseng, tambun, joe, mmg kitaorng selalu gak le lepak sekali.

ron aku kenal le.. ron dah pakai toyota wish kan?
thariq pakai bmw 312. sekarang ni aku tak pasti le. mungkin tukar ke Merc kot.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register