Luxor Network Sdn Bhd (65101-K) (AJL93524) - LuxorNetwork.com.my

Recommended Brokers


m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,307
Reaction score
386
Points
136
same with me bro...xmau dah mlm2 ni..skrg ni ada plak bdak ofis promote elken..huh terus aku xmau amek pot..mbe2 aku pun kbanyakan rimas asyik kene push..siap sruh amek loan lg utk beli brg dia :eek:..lantak la korg kaye ke ape ke,jnji jgn kaco idop aku hihi
bapak ah..siap suh amek loan :eek:
sama macam geng gwgfx..beria suh amek loan..gwgfx tu taktau berapa lama bertahan..
kate buat duit sebagai broker,sapa nak broker camtu..tak menarik langsung..dorang sendiri je trade kat broker dorang..:))
 
Sponsored Post

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,188
Reaction score
112
Points
73
bapak ah..siap suh amek loan :eek:
sama macam geng gwgfx..beria suh amek loan..gwgfx tu taktau berapa lama bertahan..
kate buat duit sebagai broker,sapa nak broker camtu..tak menarik langsung..dorang sendiri je trade kat broker dorang..:))
Betol bro,brg dia dah le mhl,mbe wife aku terkene jgk kene push suh beli korset rm7k,buat loan Aeon kot..interst dah jd 10k,x ke naya huhu..

gwgfx tu ape,x pnah lak dgr..huh mcm2
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,307
Reaction score
386
Points
136
Betol bro,brg dia dah le mhl,mbe wife aku terkene jgk kene push suh beli korset rm7k,buat loan Aeon kot..interst dah jd 10k,x ke naya huhu..

gwgfx tu ape,x pnah lak dgr..huh mcm2
wakaka..itula bila mata dah nampak untung jer..risiko semua tolak tepi..:))

kalau produk bagus dan harga reasonable orang tak marah sangat..ni harga dah cekik..pastu macam2 caj lagi nak cekik downline supaya upline boleh jadi kaya raya dan tayang kete beso2..:eek:

ps; aku dah fikir panjang sebelum join onexox..dan aku nampak potensi untuk jana income jangkamasa panjang sebab produk bagus dan murah..
kita untung,customer lagi untung :)
 

lgm

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2014
Messages
994
Reaction score
0
Points
10
Siapa nak buat Network Marketing Bussiness TAPI..

1) Dia xnak carik orang
2) Dia xnak jual barang
3) Dia xnak kejar kawan-kawan dan sedara-mara dia
4) Dia x pandai cakap
5) Dia nak buat depan pc/laptop je
6) Prospect masuk bertubi-tubi dalam email
7) Dia nak group support yang kuat

Mari sertai group kami.








KLIK SINI
 

foxnike

Freshie
Joined
Jan 17, 2008
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Apsal nak masuk MLM korang kena buat loan ?
Shaklee takde lak suruh buat loan ker haper. hehe..
dah 2 tahun buat Shaklee. HUtang pun makin clear :D
 

lgm

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2014
Messages
994
Reaction score
0
Points
10
Siapa nak buat Network Marketing Bussiness TAPI..

1) Dia xnak carik orang
2) Dia xnak jual barang
3) Dia xnak kejar kawan-kawan dan sedara-mara dia
4) Dia x pandai cakap
5) Dia nak buat depan pc/laptop je
6) Prospect masuk bertubi-tubi dalam email
7) Dia nak group support yang kuat

Mari sertai group kami.








KLIK SINI
 
Sponsored Post
Top
Log in Register