Luxor Network Sdn Bhd (65101-K) (AJL93524) - LuxorNetwork.com.my

CG Sponsors




MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,024
Reaction score
195
Points
38
Perghh luxor mmg terbaik...mantop!

Ayat2 kena basuh dalam dewan...

  1. kau taknak hantar mak ayah kat kampung naik haji?
  2. Sampai kiamat ker nak makan gaji brother?
  3. Ko tgk mamat tue...keter apa pakai...naik lambo? ko naik apa bro? naik hairan kan?
  4. Ini benda dah lama bro...ko jek duduk dalam gua tak tau WHO N WHY LUXOR!

Banyak lagi laa ayat2 mantera mujarab sampai mudah dapat load bila mereka ajak meeting...sampai kelabu asap juga kita masa2 belajor dulu...

Sib baik kita nie org susah...ayah bagi basikal jek pegi kuliah...takde laa nak terjerat geng2 kaya keparat nie...

Dtg kolej lepas 6bulan join dengan kereta merah kuning plat 1 angka... yang best ayat....

Aku nie mat, kawan dunia akhirat ko...takkan laa aku nak menipu.... aku tau aku bukan tok lebai...

Ko ingat tok lebai tak menipu? AHAHAHAHAHA!
INI AYAT MMG SAMPAI KIAMAT laa kita yang kijer peon nie ingat.....:ROFLMAO:

p/s: Tapi sebab malas pegi kuliah itu yang kena tendang.... Bukan salah tok lebai, bukan salah member kaya..salah diri sendiri... :)
 
Sponsored Post

xaimisa

Fun Poster
Joined
Sep 3, 2008
Messages
994
Reaction score
17
Points
15
Aku da x nampak da menara LUARBIASA BAIK!! Dekat tropicana tu 😂😂
 

desmoquattro

Active+ Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
3,853
Reaction score
35
Points
40
fuh naik balik thread ni hahahah. PE kabau andaaaaa semuaaaaa?????!!!! luar biasa baikkk!. jom lepak mamak smp lebam, sat aku nak park keta Rx8 kat depan meja korang kahh!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register