Luxor Network Sdn Bhd (65101-K) (AJL93524) - LuxorNetwork.com.my

Recommended Brokers


Sponsored Post

asdasdasd

Legendary Member
Joined
May 2, 2011
Messages
12,898
Reaction score
305
Points
136
mlm ini semua haprak je. main2 pusing situ jugak. money game je. duit2 kepala ahli yg join juga dia bayar tuk upline2 atas. produk tu takat nak kasi buat syarat je..

ada juga yg ok ye. tapi banyak2 yg kuat kencing..
 

asdasdasd

Legendary Member
Joined
May 2, 2011
Messages
12,898
Reaction score
305
Points
136
tapi yg luxor ini memang kencing punya. member2 aku banyak kena, habis duit ptptn. last2 makan maggi je.

aku tak join benda2 alah nie ok..
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,037
Reaction score
1,511
Points
596
Dulu aku pernah sale gamat luxor

Lama dah tak dengar cerita luxor
 

snakersviper

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2012
Messages
295
Reaction score
0
Points
10
Aku join gak dulu.. Hahaha.. Bawah Dino.. Selalu g function kat Tropicana Golf and Country Club.. Masa tu belajar kat U.. Dgn Pensyarah aku pun terikut.. Hahaha.. Lawak plak bila kenangkan.. Tapi sempat gak merasa income hebat.. Da jadi Emerald Manager.. Siap buat function di Awana Genting.. 3 hari 2 malam.. Zaman Jahiliah tu dah berlalu..
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,037
Reaction score
1,511
Points
596
Masih ada ka luxor

Nape tak buat web group
 
Sponsored Post
Top
Log in Register