Wanted Lori Pasir Diperlukan Segera!

CG Sponsors




AbgEngku

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2009
Messages
332
Reaction score
0
Points
10


Salam kawan2,

Saya memerlukan 50 buah lori pasir dengan segera.

Lokasi di sekirar Nilai.

Yang berminat sila pm/email quotation pada saya segera.

[email protected]

Terima Kasih.
 
Sponsored Post

JAYPB

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2009
Messages
3,546
Reaction score
4
Points
25


Salam kawan2,

Saya memerlukan 50 buah lori pasir dengan segera.

Lokasi di sekirar Nilai.

Yang berminat sila pm/email quotation pada saya segera.

[email protected]

Terima Kasih.
banyaknya yg perlukan lori...tapi bila tiba sign kontrak mcm alasan yg diberikan..last2 tak jadi jugak..~X(~X(~X(
Harap TT tak mcm tu le...:D:D
 

jerul

Legendary Member
Joined
Jul 13, 2009
Messages
10,667
Reaction score
64
Points
120
banyaknya yg perlukan lori...tapi bila tiba sign kontrak mcm alasan yg diberikan..last2 tak jadi jugak..~X(~X(~X(
Harap TT tak mcm tu le...:D:D
betul2...yg leh jd cm tu bw sgt sub nye..
 

AbgEngku

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2009
Messages
332
Reaction score
0
Points
10
Untuk pengetahuan kawan2....sy direct to main con....takde sub-sub sampai berpululuh org.

Projek dah berjalan pun....dekat LCCT..

Kalau ada yg boleh bantu sy...emel sy segera..

Thank....
 

biisnesman

Active+ Member
Joined
Aug 12, 2010
Messages
3,434
Reaction score
12
Points
25
KLIA?????
kalo ade, aku pon nk pki...
50 jer? aku cari 300 TT oit...:D:D
bulan 4 aritu aku dpt 1 datok bleh supply lori..
mule2 citer bukan men giler lg, ckp bleh supply smpi 500 lori... tp ble dah sign kontrak.. cam haram plak jadinyer..
sebaik aku wat kontrak test 1bulan jer utk 10 lori.. kalo aku bg kontrak terus.. mati aku kne tanggung maki..~X(
ko keje ngn kompeni mne sampai senang2 bleh deal ngn main con?:-?
 

hazadous

Junior Member
Joined
Aug 10, 2009
Messages
75
Reaction score
2
Points
11
KLIA?????
kalo ade, aku pon nk pki...
50 jer? aku cari 300 TT oit...:D:D
bulan 4 aritu aku dpt 1 datok bleh supply lori..
mule2 citer bukan men giler lg, ckp bleh supply smpi 500 lori... tp ble dah sign kontrak.. cam haram plak jadinyer..
sebaik aku wat kontrak test 1bulan jer utk 10 lori.. kalo aku bg kontrak terus.. mati aku kne tanggung maki..~X(
ko keje ngn kompeni mne sampai senang2 bleh deal ngn main con?:-?
saya nk tanye..slalunye 1 biji lori pasir standart berapa ea sebulan?
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30
begantung, 12500 ke 13000 dah x lari rasa
 

sahran4441

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
2,542
Reaction score
4
Points
25
Kalau nak urusan bejalan lancar...kenapa tak letak phone no bro
 

JAYPB

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2009
Messages
3,546
Reaction score
4
Points
25
berurusan biar jujur..baru dipermudahkanNYA..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register