servis lori

  1. xydee6527

    Wanted Mencari lori sewa pindah rumah

    Saye mencari servis lori sewa untuk pindah rumah..detail seperti berikut: - dari taman medan, pj ke taman desa kundang, rawang - dari rumah flat tingkat 4 (xde lif) ke rumah teres satu tingkat - barang yg besar ade katil queen, peti sejuk, mesin basuh dan meja makan - pindah barang pada 23hb...
  2. wawantow

    Wanted Memerlukan perkhidmatan/pengusaha lori

    Projek ini direct deal dgn owner projek - Lokasi projek ialah di Pengerang dan Danga Bay - Siapa hantar LOI dan setuju dengan syarat dan terma saya , confirm 101% dapat - Projek akan bermula seawal 24 Disember 2015 dan paling lewat 4 Januari 2016 - Pengusaha mesti sediakan 30 lori minimum...
  3. neocortex

    Wanted Servis lori area Pahang Barat ke Perlis.

    Assalammualaikum. Siapa pengusaha lori yang main jalan utara? Nak menumpang kasih sebiji moto ke Kuala Perlis/Kedah. Kebas punggung klau nak ride. Saguhati bleh runding. :)
  4. shafizz86

    To Sell Kontrak lori @ transport 3 tan diperlukan atau job lori 3 tan diperlukan....

    salam sy ade lori 3 tan 17 kaki kanvas memerlukan kontrak atau job secara konsisten...sesape yg berminat dan ade lubang job wasap or kol 0129468523
  5. pahlawankota

    Wanted Memerlukan perkhidmatan lori pindah rumah

    assalamualaikum warga CG.. nak minta bantuan..hujung bulan ogos ni saya akan berpindah ke pasir mas , kelantan,, ada tak sesiapa yg tahu mana nak dapat lori utk pindah barang..brg tak byk.bawak yg penting je.sbb kat pasir mas pon dah ada barng..brg yg nak bawak cuma peti ais,mesin basuh , sofa L...
  6. D

    Wanted Lori tipper 10 - 12 tayar diperlukan

    Lori tipper (+driver) 10 - 12 tayar : 200 buah, ada 10 atau 20 pun boleh. Lokasi : kemaman dan kuantan. Harga : ikut berat dan jarak. Bayaran : setiap hari utk 2 minggu pertama, kemudian 2 hari sekali. Tempat tinggal, Maintenon & diesel : Lori owner tanggung. Tempat parking : umum, setempat dan...
  7. S

    Wanted Perkhidmatan Lori/Van Maskargo Bintulu ke Kindurong

    Mohon Pertolongan sesiapa yang menawarkan perkhidmatan Sewaan Lori /Van pada 16 atau 17 hb Mac . Detail seperi dibawah: 1) Berat lebih kurang 400 Kg 2) Berkotak 3) Pakaian Overall 4) Barang Aku angkat sendiri 5) Driver just pandu sahaja sila hubungi saya di talian 0127918533
  8. cbg5111

    Wanted Mencari kontrak lori 3 tan area Pahang

    saya sedang mencari kontrak lori 3 tan kanvas.. kawasan kuantan Pahang..sekiranya ada bolehlah hubungi saya. *Lori jenis canvas, brg tertutup dan selamat *Insyaallah perkhidmatan dan harga terbaik *Pekerja yang amanah(jika diperlukan) jika berminat sila hubungi saya fendy(0199430506)
  9. H

    Wanted Mencari Lori Tipper 6 Tayar (Utara)

    Salam.. Sy ingin mencari lori tipper 6 tayar (berpermit) di kawasan utara (perlis,kedah) utk kerja mengangkut tanah merah. - Jumlah lori 5 lori dan keatas. - Bayaran 2minggu sekali ikut tan - Parking lori dan Tempat tinggal disediakan oleh pemaju - Diesel, Maintenance dan driver...
  10. H

    To Sell Lori burger untuk disewa

    Salam, Saya ada sebuah lori burger untuk disewa bersama peralatannya sekali. Lori berada diarea selayang.berminat untuk berniaga burger secara mobile boleh menghubungi saya.017-2847553-helmi
  11. paktuafx

    Wanted 50 unit trucks, tankers

    Mencari 50 trucks untuk disewa monthly. 30 unit trucks (double axel) x 20tons 5 unit trucks x 3tons 2 unit IMO TANKERS 5 unit tipper trucks 5 unit dump trucks Jika anda pemunya unit truck trus pm saya utk proposal jika anda intruduser juga boleh pm saya utk komisen Kawasan kerja seluruh...
  12. skafever69

    Wanted Nak sewa lori

    Salam warna CG, aku nak sewa lori la.. lori 1 tan atau kecil sikit.. nak minta angkat barang dari KL (kampung Baru) ke Selayang. Barangnya "Cermin" sekeping. Cermin tu berat.. panjang xsilap aku dlm 10 kaki kot.. lebar dalam 4 kaki... (lebih kurang la kot besar tu) kalau boleh nak minta angkat...
  13. aku suka sama kau

    To Sell Mencari penyewa lori hantu 10 tayar 50 unit

    Alhqmdulillah,dipendekkan cerita member wa projek manager satu big kontraktor lcct hallo wa 2 hari bgtau keje tanah dorang kat LCCT2 baru selesai. So ada 50 unit lori hantu availwble skrg. Buat masa ini tawaran tertinggi yang wa terima adalah RM12,000 sebulan deposit separuh bulan. Jadi kalau...
  14. aku suka sama kau

    Wanted CLOSED:Lori hantu dumper untuk disewa

    _40 unit _sewa minima 10 unit _maksima kapasiti muatan 80 tan _sewa boleh dibincang p.s semua dumper dah dirembat oleh subcon prjk johor aku x cukup lorila pulak weh:((
  15. captainsky

    Wanted Mencari Lori 10 Tayar

    salam saya nak tolong kawan saya, dia nak cari lori 10 tayar seberapa banyak yg boleh. tujuan nak angkut pasir. kawasana di Penggerang Johor. Total KM dari tempat angkut pasir pergi balik dlm 14km budget RM4/TAN takde pemandu pon takpe asalkan PUSPAKOM lepas.
  16. aku suka sama kau

    Wanted Mencari lori tipper 10 tayar

    Assalam, PM ada launching prjk menambak laut pelabuhan Kuantan hari ni. So memang nak kena timbus dengan berjuta metrik tan batu sebelum ditambun dengan tanah. Kalau Tn2 ada kenal tokey lori yang berminat dengan job ni bolehla kita berurusan. Jarak antara stockpile batu di Indera Mahkota dgn...
  17. A

    Wanted Pengusaha lori angkat barang di perlukan

    Salam warga CG, Saya ada nak ambil baja di Air Keroh, Melaka pada Jumaat 5/7 nanti..hantar ke Sedili, Johor..Baja ni packing dalam bag 25kg cantik2..xde bocor..kuantiti dalam 80bag gitu.. Ada mana2 transporter nak amik job ni tak? sila bagi quotation. 1) Charted Trip 2) Single trip (maksudnya...
  18. Skydancer

    Wanted Lori untuk disewa

    Aku nak cari lori 6tayar untuk disewa,lori tanah pun ok jugak sebb nak angkut batu-batu .Nak pakai jangka masa 1tahun dan kekuatan 5biji.Kalau ada telefon aku atau PM harga k...(012-5395715)
  19. haki

    Wanted Perkhidmatan lori hantar motosikal dari Kelantan ke Terengganu

    Salam 1malaysia... Sy memerlukan perkhidmatan lori nk hantar motosikal dari kelantan ke terengganu... Ada sesiapa yang tgh pindah barang..nk tumpang moto sbjik..kos kite bincang....
  20. emmet_fx

    Wanted Lori luton untuk disewa/pajak ( lori pasar malam )

    Assalamualaikum... Sahabat2 ... Saya memerlukan sedikit bantuan untuk mencari lori luton atau lori pasar malam untuk disewa atau dipajak...Lokasi saya di seri iskandar... Klu ada yang dapat membantu bolehlah sms kepada saya di 0111-5760180
Top
Log in Register