servis

  1. radzee.ar

    Iklan/Brand Awareness Impak TInggi (High Impact) Paling Jimat Di Malaysia

    Salam sejahtera n selamat tengah hari warga forum CG, Saya buat servis promosi n iklan multi channel, website(main page), sekali sponsored post di blog,fb,twitter n ig. Paling kos efektif,murah(serendah RM1.60/bln dan kebawah) dan tak pening kepala sekali bayar sahaja aktif sepanjang...
  2. M

    To Sell Promosi hebat sempena CNY! Servis kereta senang dan murah direct ke rumah,

    Perlukan servis kereta bulan ini? Dapatkan potongan RM28 daripada harga biasa dengan perkhidmatan servis kereta mudah alih Maxx 'N Go! Mekanik kami akan ke lokasi anda untuk servis kereta, di mana-mana sahaja; rumah, ofis atau di tepi jalan pun boleh! Bagaimana dapat? 1. Tempah servis kereta...
  3. M

    Jom servis kereta sempena bulan Merdeka!

    Maxx ‘N Go gives you door-to door car service, right in the comfort of your home, office or wherever. We are NOW AVAILABLE in KL-Klang Valley, Ipoh, Johor Bahru, Penang, Melaka & Seremban (more areas coming soon!). Book a service via the Maxx 'N Go app, and technicians will come to you for your...
  4. M

    To Sell Service Duplicate Access Card

    Salam Semua. saya ada membuat perkhidmatan service duplicate access card. - Kad Access Kondo - Kad Access Taman - Kad Access Parking dan bermacam lagi kad access. Card Lock ke Unlock insyAllah boleh buat. Kalau tak boleh, tiada sebarang bayaran dikenakan. Harga sekeping RM15 sahaja (Try pg...
  5. fadzofroggy

    To Sell Logo design yang professional

    CLICK GAMBAR UNTUK BACA FULLSCREEN SKETCHES DIGITAL MARKETING & SERVICES ( 002789842-D ) :)cgrock
  6. mahir_tg

    To Sell Servis Transporter 4x4 | Murah!!!

    Assalamu'alaikum.. Saya menyediakan perkhidmatan angkat dan hantar barang menggunakan kereta jenis 4x4 ford ranger...harga bermula dari rm50..bergantung pada jarak kilometer.jika jauh,boleh adjust harga..base saya di kuala lumpur.Penghantaran boleh dibuat ke seluruh semenanjung Malaysia. Untuk...
  7. g_one84

    Wanted Servis Pemasangan CCTV

    Assalam dan Salam Sejahtera Saya tengah cari sapa2 yang boleh buat pemasangan CCTV di area Seremban. kalau boleh nak yang ada team dalam 2-3 orang sebab nak cepat. kalau ada sapa2 yang berminat inform ya untuk bincang lebih lanjut. Detail kerja: pemasangan di premis kerajaan. Barang-barang...
  8. hardrace86

    To Sell Service Baiki Repair Dapur Gas 0122884575

    Selamat Sejahtera:D:D Service dapur gas Baiki dapur gas Repair dapur gas 012 288 4575 https://baikirepairservice.blogspot.com http://servisdapur.wasap.my www.wasap.my/60122884575 Khidmat repair service baiki dapur rumah dan restoran atau kedai makan. Sintom2 yg boleh dibaiki----- -masalah...
  9. F

    Wanted Servis komputer

    Assalamualaikum,saya nak servis komputer saya. adatak sesiapa di kawasan Banting ,Telok Panglima Garang dsb yang boleh format komputer.
  10. -=X=-

    To Sell Perkhidmatan Membaiki/Service Notebook & PC serendah rm30

    Assalamualaikum & Selamat Sejahtera kepada warga CG:) Saya menawarkan perkhidmatan Membaiki & Service Laptop atau PC. Antara service2 yg ditawarkan -Reformat Windows XP/7/8/10 + Basic Software + Backup Data = RM30 -Reformat Windows XP/7/8/10 + Basic Software + Backup Data + Fan Cleaning...
  11. bujanglapok

    Wanted Nak Tumpang Barang dari Utara ke Selatan Tanahair

    Salam warga CG ada sesiapa yang sedang merancang perjalanan dari Utara (area Penang) ke Selatan (area Muar/Melaka/Seremban) dan kenderaan anda masih ada ruang kosong tak ? saya nak tumpang barang sikit (ambil dari area Penang) dan turunkan di melaka atau saya boleh pikap dari KL/Seremban)...
  12. M

    Wanted Pos motosikal guna Pos Laju Puchong Perdana

    Salam CGRIAN sekalian... Sape2 yg dok area Puchong Perdana taw tak mne cawangan pos laju yg mnyediakan perkhidmatan pos motosikal? Saye nak pos ke JB laa... Thanks...:)
  13. 1305

    Wanted Buka dan pasang semula solar water heater

    Assalam, Mencari mereka yg ada kemahiran dlm membuka dan memasang semula solar water heater system brand SUMMER. Segera. Ada kerja di Damansara Utama. Sebiji je. Esok buka, rabu atau khamis pasang balik. Segera PM saya no anda kalau berminat.
  14. N

    Wanted Mencari Vendor/Servis Pasang Wifi Hotspot

    Salam, Saya mencari sesiapa atau vendor yang boleh siap pasang sekalis emua la, termasuk antenna ke kat dinding atau AP siap pasang dkat dinding, Lokasi saya di Apartment Nervillia, Kota kemuning Selangor, sape2 boleh pm atau email saya [email protected] sekali pakej pemasangan dgn...
  15. D

    Wanted Lori tipper 10 - 12 tayar diperlukan

    Lori tipper (+driver) 10 - 12 tayar : 200 buah, ada 10 atau 20 pun boleh. Lokasi : kemaman dan kuantan. Harga : ikut berat dan jarak. Bayaran : setiap hari utk 2 minggu pertama, kemudian 2 hari sekali. Tempat tinggal, Maintenon & diesel : Lori owner tanggung. Tempat parking : umum, setempat dan...
  16. S

    Wanted Perkhidmatan Lori/Van Maskargo Bintulu ke Kindurong

    Mohon Pertolongan sesiapa yang menawarkan perkhidmatan Sewaan Lori /Van pada 16 atau 17 hb Mac . Detail seperi dibawah: 1) Berat lebih kurang 400 Kg 2) Berkotak 3) Pakaian Overall 4) Barang Aku angkat sendiri 5) Driver just pandu sahaja sila hubungi saya di talian 0127918533
  17. Ardy

    Wanted [Mencari khidmat pindah aircond]rata2 nak RM150-RM200. betul ke? nak murah lagi. 1hp

    rumah flat polis ipoh... aircond skrng duduk di tingkat 9. (outdoor unit belah depan, so terletak je bukan gantung2) dapat pindah rumah blok depan tingkat 1. outdoor unit pun letak tempat beranda dapur. bukan gantung tingi2 yg murah2 xde ke? huhu hubungi : 0194344269
  18. adioz88

    Wanted Servis pergi JOHOR bawak barang balik PENANG kosong. Nak tumpang angkut barang

    Assalamualaikum . Saya perlukan lori yang travel ke Johor bawak barang tapi waktu balik kosong atau masih muat untuk tumpang barang pindah dari Johor ke Penang. PM atau hubungi saya 0124450704.urgent request.
  19. G-Trader

    Wanted Khidmat Hantar Barang

    Assalamualaikum.. Mencari khidmat hantar barang (lori) untuk angkut barang dari Kuantan ke Klang..sesiapa ada kenalan atau saudara yang ada buat khidmat ni boleh la maklum segera untuk nego harga..1 trip dah setel semua..Tq CG :)paid Wan - 0l2 967 6g44
Top
Log in Register