To Sell Service Duplicate Access Card

Recommended Brokers


mtsokri

Active Member
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,730
Reaction score
3
Points
25
Salam Semua. saya ada membuat perkhidmatan service duplicate access card.

- Kad Access Kondo
- Kad Access Taman
- Kad Access Parking

dan bermacam lagi kad access. Card Lock ke Unlock insyAllah boleh buat. Kalau tak boleh, tiada sebarang bayaran dikenakan.

Harga sekeping RM15 sahaja (Try pg kedai locksmith, confirm tak dapat harga ni :D)

Lokasi Seri kembangan, nilai dan kawasan2 yang dipersetujui. Kalau banyak nak duplicate, saya akan ketempat anda.

boleh whatsapp 0129974283

terima kasih.

 
Sponsored Post

silvermaddness

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,469
Reaction score
36
Points
120
wow..menarik ni..boleh unlock access card utk lif sama x? klo pos dr utara kad tu ke tuan bleh?
 

mtsokri

Active Member
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,730
Reaction score
3
Points
25
wow..menarik ni..boleh unlock access card utk lif sama x? klo pos dr utara kad tu ke tuan bleh?
boleh tuan. kalau card lock mahal sikit. RM30(masih murah dari kedai locksmith hehe ). boleh pos kepada saya. nanti dah siap, sy pos balik kepada tuan. boleh whatsapp sy 0129974283
 

silvermaddness

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,469
Reaction score
36
Points
120
boleh tuan. kalau card lock mahal sikit. RM30(masih murah dari kedai locksmith hehe ). boleh pos kepada saya. nanti dah siap, sy pos balik kepada tuan. boleh whatsapp sy 0129974283
terbaeik..still murah lg ni..nnt den wasap
 

trichogaster

Fun Poster
Joined
Mar 27, 2013
Messages
712
Reaction score
9
Points
15
nais servis nih..nnti nk pos ke tuan jugak la..dari utara jgk nih..
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
15,814
Reaction score
1,032
Points
196
murah gilos hargo TT ni....den berminat....kad akses yg dikopi dulu dh kno rampas dgn management aptmnt lak sbb dio x kasi pakai, suruh pakai yg ori ajo ekekekeke
 

kotak85

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2013
Messages
880
Reaction score
16
Points
15
murah gilos hargo TT ni....den berminat....kad akses yg dikopi dulu dh kno rampas dgn management aptmnt lak sbb dio x kasi pakai, suruh pakai yg ori ajo ekekekeke
die boleh detect ke copy ori ni?
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
12,963
Reaction score
1,006
Points
221
tt .. kalau cod jumpa kat mana?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register