BTC USD 39,447.1 Gold USD 1,799.68
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Service Duplicate Access Card

mtsokri

Active Member
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,861
Reaction score
7
Points
25
Salam Semua. saya ada membuat perkhidmatan service duplicate access card.

- Kad Access Kondo
- Kad Access Taman
- Kad Access Parking

dan bermacam lagi kad access. Card Lock ke Unlock insyAllah boleh buat. Kalau tak boleh, tiada sebarang bayaran dikenakan.

Harga sekeping RM15 sahaja (Try pg kedai locksmith, confirm tak dapat harga ni :D)

Lokasi Seri kembangan, nilai dan kawasan2 yang dipersetujui. Kalau banyak nak duplicate, saya akan ketempat anda.

boleh whatsapp 0129974283

terima kasih.

image050.png
 
Sponsored Post

silvermaddness

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,540
Reaction score
71
Points
130
wow..menarik ni..boleh unlock access card utk lif sama x? klo pos dr utara kad tu ke tuan bleh?
 

mtsokri

Active Member
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,861
Reaction score
7
Points
25
wow..menarik ni..boleh unlock access card utk lif sama x? klo pos dr utara kad tu ke tuan bleh?

boleh tuan. kalau card lock mahal sikit. RM30(masih murah dari kedai locksmith hehe ). boleh pos kepada saya. nanti dah siap, sy pos balik kepada tuan. boleh whatsapp sy 0129974283
 

silvermaddness

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,540
Reaction score
71
Points
130
boleh tuan. kalau card lock mahal sikit. RM30(masih murah dari kedai locksmith hehe ). boleh pos kepada saya. nanti dah siap, sy pos balik kepada tuan. boleh whatsapp sy 0129974283

terbaeik..still murah lg ni..nnt den wasap
 

trichogaster

Fun Poster
Joined
Mar 27, 2013
Messages
757
Reaction score
25
Points
30
nais servis nih..nnti nk pos ke tuan jugak la..dari utara jgk nih..
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
28,855
Reaction score
2,104
Points
206
murah gilos hargo TT ni....den berminat....kad akses yg dikopi dulu dh kno rampas dgn management aptmnt lak sbb dio x kasi pakai, suruh pakai yg ori ajo ekekekeke
 

kotak85

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2013
Messages
912
Reaction score
26
Points
30
murah gilos hargo TT ni....den berminat....kad akses yg dikopi dulu dh kno rampas dgn management aptmnt lak sbb dio x kasi pakai, suruh pakai yg ori ajo ekekekeke

die boleh detect ke copy ori ni?
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,442
Reaction score
1,334
Points
231
tt .. kalau cod jumpa kat mana?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register