BTC USD 24,573.3 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Service Duplicate Access Card

mtsokri

Active Member
Messages
1,861
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,861
Reaction score
7
Points
25
Salam Semua. saya ada membuat perkhidmatan service duplicate access card.

- Kad Access Kondo
- Kad Access Taman
- Kad Access Parking

dan bermacam lagi kad access. Card Lock ke Unlock insyAllah boleh buat. Kalau tak boleh, tiada sebarang bayaran dikenakan.

Harga sekeping RM15 sahaja (Try pg kedai locksmith, confirm tak dapat harga ni :D)

Lokasi Seri kembangan, nilai dan kawasan2 yang dipersetujui. Kalau banyak nak duplicate, saya akan ketempat anda.

boleh whatsapp 0129974283

terima kasih.

image050.png
 
Sponsored Post

silvermaddness

Legendary Member
gem
Messages
11,565
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,565
Reaction score
81
Points
130
Awards
1
wow..menarik ni..boleh unlock access card utk lif sama x? klo pos dr utara kad tu ke tuan bleh?
 

mtsokri

Active Member
Messages
1,861
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,861
Reaction score
7
Points
25
wow..menarik ni..boleh unlock access card utk lif sama x? klo pos dr utara kad tu ke tuan bleh?

boleh tuan. kalau card lock mahal sikit. RM30(masih murah dari kedai locksmith hehe ). boleh pos kepada saya. nanti dah siap, sy pos balik kepada tuan. boleh whatsapp sy 0129974283
 

silvermaddness

Legendary Member
gem
Messages
11,565
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,565
Reaction score
81
Points
130
Awards
1
boleh tuan. kalau card lock mahal sikit. RM30(masih murah dari kedai locksmith hehe ). boleh pos kepada saya. nanti dah siap, sy pos balik kepada tuan. boleh whatsapp sy 0129974283

terbaeik..still murah lg ni..nnt den wasap
 

trichogaster

Fun Poster
Messages
765
Joined
Mar 27, 2013
Messages
765
Reaction score
27
Points
30
nais servis nih..nnti nk pos ke tuan jugak la..dari utara jgk nih..
 

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
32,781
Joined
Apr 15, 2012
Messages
32,781
Reaction score
2,625
Points
266
Awards
1
murah gilos hargo TT ni....den berminat....kad akses yg dikopi dulu dh kno rampas dgn management aptmnt lak sbb dio x kasi pakai, suruh pakai yg ori ajo ekekekeke
 

kotak85

Fun Poster
Messages
913
Joined
Mar 20, 2013
Messages
913
Reaction score
26
Points
30
murah gilos hargo TT ni....den berminat....kad akses yg dikopi dulu dh kno rampas dgn management aptmnt lak sbb dio x kasi pakai, suruh pakai yg ori ajo ekekekeke

die boleh detect ke copy ori ni?
 

pijoe

Legendary Member
gem
Messages
13,653
Paid Membership
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,653
Reaction score
1,458
Points
231
tt .. kalau cod jumpa kat mana?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register