Want To Sell Service Duplicate Access Card

Recommended Brokers


mtsokri

Active Member
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,629
Reaction score
3
Points
38
Salam Semua. saya ada membuat perkhidmatan service duplicate access card.

- Kad Access Kondo
- Kad Access Taman
- Kad Access Parking

dan bermacam lagi kad access. Card Lock ke Unlock insyAllah boleh buat. Kalau tak boleh, tiada sebarang bayaran dikenakan.

Harga sekeping RM15 sahaja (Try pg kedai locksmith, confirm tak dapat harga ni :D)

Lokasi Seri kembangan, nilai dan kawasan2 yang dipersetujui. Kalau banyak nak duplicate, saya akan ketempat anda.

boleh whatsapp 0129974283

terima kasih.

 
Sponsored Post

silvermaddness

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,459
Reaction score
36
Points
48
Location
Alor Star
wow..menarik ni..boleh unlock access card utk lif sama x? klo pos dr utara kad tu ke tuan bleh?
 

mtsokri

Active Member
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,629
Reaction score
3
Points
38
wow..menarik ni..boleh unlock access card utk lif sama x? klo pos dr utara kad tu ke tuan bleh?
boleh tuan. kalau card lock mahal sikit. RM30(masih murah dari kedai locksmith hehe ). boleh pos kepada saya. nanti dah siap, sy pos balik kepada tuan. boleh whatsapp sy 0129974283
 

silvermaddness

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,459
Reaction score
36
Points
48
Location
Alor Star
boleh tuan. kalau card lock mahal sikit. RM30(masih murah dari kedai locksmith hehe ). boleh pos kepada saya. nanti dah siap, sy pos balik kepada tuan. boleh whatsapp sy 0129974283
terbaeik..still murah lg ni..nnt den wasap
 

trichogaster

Fun Poster
Joined
Mar 27, 2013
Messages
708
Reaction score
9
Points
0
nais servis nih..nnti nk pos ke tuan jugak la..dari utara jgk nih..
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
14,756
Reaction score
871
Points
118
murah gilos hargo TT ni....den berminat....kad akses yg dikopi dulu dh kno rampas dgn management aptmnt lak sbb dio x kasi pakai, suruh pakai yg ori ajo ekekekeke
 

kotak85

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2013
Messages
853
Reaction score
12
Points
18
murah gilos hargo TT ni....den berminat....kad akses yg dikopi dulu dh kno rampas dgn management aptmnt lak sbb dio x kasi pakai, suruh pakai yg ori ajo ekekekeke
die boleh detect ke copy ori ni?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register