lori pasir

  1. donaldduck

    To Sell [Sape NAK!??] Kontrak Lori Pasir Penang Bridge!!

    Salam To Warga CG.. (tlg kawan cari contacts)!! :) Bg yg mempunyai lori atau contacts.. berikut adalah utk anda: jika BERMINAT!! :D Tajuk: Kerja Angkut Pasir di Penang Bridge 2, Batu Kawan, Penang Jenis Lori: Lori Tipper 10 tayar, Berpermit Lokasi: Dari Tasek ke Veldor Waktu Operasi: 8am -...
  2. JAYPB

    Wanted Memerlukan lori bawa pasir

    sykt kami memerlukan lori tayar 6/10- skrg ada 7 biji aje.. tujuannya membawa pasir dari ulu mahang Kulim ke Batu Kawan boleh sewa bulan/trip kami juga ada supply pasir..(rm12/tan- ambil sendiri)
  3. Sang Sapurba

    Wanted Lori pasir 10-30 buah untuk disewa

    Salam kawan2, aku nak tolong member aku mencari 10- 30 bijik lori untuk angkat pasir area peneng.. tuk pojek jambatan kedua...dari info sebiji lori bleh wat 8 trip.. perjalanan lebih kurang. 15-20 km pegi balik.1st day, dia akan bagi 1K untuk sebijik lori..so kepada kawan2 yang ada lori atau...
  4. peja510

    Wanted Lori Pasir Untuk Disewa Dan Pemandu Sekitar Puchong

    CLOSED - lori dah dapat-
  5. A

    Wanted Lori Pasir Diperlukan Segera!

    Salam kawan2, Saya memerlukan 50 buah lori pasir dengan segera. Lokasi di sekirar Nilai. Yang berminat sila pm/email quotation pada saya segera. [email protected] Terima Kasih.
  6. kaberete

    Wanted Lori pasir diperlukan

    Salaam, Lori pasir lengkap dengan driver diperlukan untuk mengangkut pasir dr Nilai ke LCCT. Kontrak 2 tahun 50-200 lori diperlukan Untuk mengangkut pasir tawaran berakhir 15 okt 2010 Sila email qou ke kaberete at yahoo dot com
  7. A

    Wanted Lori Pasir Diperlukan

    Salam all, Diperlukan lori pasir 30 buah dengan permit. Yang berminat sila pm/email quotation pada saya segera. Harga sewa sebulan termasuk driver, maintenance + tayar. + syarat2 anda. [email protected] Thanks.
  8. hilal

    Wanted Memerlukan Lori angkut pasir

    aku memerlukan lori, angkut pasir huhuhu byk btol lah projek nak guna lori sekarang..aku pun nak guna kat kemaman...20km pi 20km balik... satu lori aku leh bagi rm19k.. kontrak 3 tahun... brape byk ade pun aku amik dokumen complete set aku ade...
Top
Log in Register