Forex Chart

Sang Sapurba
Reaction score
37

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu klik "VOTE" gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau :x :D

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link bawah
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock

    Happy Birthday :)

    vimax sinrex vakoou originalextendersensaoilronado men gel wild-x pacak langitpheromaxpherolinspl supergelstud 100
    [img]
    Salam Bro.

    Di sini sy ada stok ubat,losyen,pil,gel,spray,krim dan tablet.

    Fungsinya khas untuk tahan lama di ranjang dan menjadikan zakar betul2 power dan tegang.

    Ini bukan ubat atau pil yg jual di tepi jalan atau di kaki lima.
    Stok yg sy jual ade kelulusan KKM dan FDA. Jadi bro jgn risau k.

    Kalo bro nak besarkan zakar dan panjangkan zakar pun ada. Semua produk sudah dicuba terlebih dahulu dan hasilnya memang berkesan. Tahan lama misalnya pakai losyen atau spray. Untuk tahan 40 min tu mmg x de masalah bro. Lebih lama pun boleh. Produk untuk tambahkan saiz dan ukur lilit zakar pun ada. Sy cadangkan Vigrx Plus. No1 produk in the world. Sy sendiri dan guna selama 8 bulan.Hasilnya amat baik.. mmg puas hati.

    http://powerbatin.blogspot.com/

    anything nk tanye ke atau nk order ley hubungi atau sms 012 348 5690 (ashtar) 24 hours

    ubat herba 100% asli.
    pasti puas hati bro.
    bro ley anytime ctc sy kalo ade pertanyaan k.
    tq
    Ebook saya Style Scalping Vadcon brought to you by Studio Orang Kampung DAH SIAP Sesiapa yang jadi affiliate saya dengan deposit 200usd boleh dapatkannya PERCUMA. Sertakan no akaun di mana broker yang anda buka akaun under affiliation saya. Terima kasih. *Atau ada yang tak mampu nak depo sebanyak itu, sila pm saya dan nyatakan harga yang Tuan/Puan/Encik/Cik mampu sedekahkan kepada saya ikhlas untuk mendapatkan ebook ini. Supaya afdhal buat kedua kita. Sila hubungi saya untuk dapatkannya.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register