Wanted Memerlukan Lori angkut pasir

CG Sponsors




hilal

Permanently Banned - Forum Troll
Joined
May 29, 2006
Messages
3,454
Reaction score
3
Points
25
aku memerlukan lori, angkut pasir
huhuhu byk btol lah projek nak guna lori sekarang..aku pun nak guna kat kemaman...20km pi 20km balik... satu lori aku leh bagi rm19k.. kontrak 3 tahun... brape byk ade pun aku amik

dokumen complete set aku ade...
 
Sponsored Post

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
area selangor xder ker?
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
aku memerlukan lori, angkut pasir
huhuhu byk btol lah projek nak guna lori sekarang..aku pun nak guna kat kemaman...20km pi 20km balik... satu lori aku leh bagi rm19k.. kontrak 3 tahun... brape byk ade pun aku amik

dokumen complete set aku ade...
erm...lori yang kau nak tu bro bper tan....3 tan ker...atau macam mner bagi detail...k...kot2 ader aku akan ym kau balik k....
 

nickyidola

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2007
Messages
424
Reaction score
0
Points
10
tayar berapa......berapa nak.....19k sebulan ka....macam mana bayar cash atau hujung bulan??????????????????atau daily bayar.
 

jimR79

Fun Poster
Joined
Mar 27, 2007
Messages
563
Reaction score
0
Points
10
aku memerlukan lori, angkut pasir
huhuhu byk btol lah projek nak guna lori sekarang..aku pun nak guna kat kemaman...20km pi 20km balik... satu lori aku leh bagi rm19k.. kontrak 3 tahun... brape byk ade pun aku amik

dokumen complete set aku ade...
beli lori la...byr loan 3 tahun..ok gak bang..hehehe
 

dino

Super Active Member
Joined
May 9, 2007
Messages
7,610
Reaction score
0
Points
60
Aku teringat lah........
Saper dulu kalau tak silap aku,ada kasik sewa
lori angkut tanah/pasir...
Aku nak dlm 5 biji nih..... :D Projek LPT
 

chedin

Active Member
Joined
Nov 25, 2007
Messages
1,166
Reaction score
9
Points
25
assalamualaikum..sedara hilal

kalau nak lori bagitau aku..aku byk ada contact lori nih...(hmm pehal tetiba ramai carik lori nih)??
 

abdul majid

Freshie
Joined
Feb 20, 2010
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
aku memerlukan lori, angkut pasir
huhuhu byk btol lah projek nak guna lori sekarang..aku pun nak guna kat kemaman...20km pi 20km balik... satu lori aku leh bagi rm19k.. kontrak 3 tahun... brape byk ade pun aku amik

dokumen complete set aku ade...
hai hilal,
masih berurusan ttg lori ke...klau ada boleh contact aku
0124957445/ majid
 

PUVENES

Freshie
Joined
Mar 31, 2011
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Cari pasir 2mm

Bro de x pasir 2mm..berape byk pun kita ambik..1 tan rm15..hantar ke lumut projek dah on..anytime leh masuk..dokumen dah sedia..kena der semua dokumen dri suplier..call me 0143062454..
 

PUVENES

Freshie
Joined
Mar 31, 2011
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Bro de x pasir 2mm..berape byk pun kita ambik..1 tan rm15..hantar ke lumut projek dah on..anytime leh masuk..dokumen dah sedia..kena der semua dokumen dri suplier..call me 0143062454
 
Sponsored Post
Top
Log in Register