Wanted Lori pasir 10-30 buah untuk disewa

CG Sponsors




Sang Sapurba

Active Member
Joined
Mar 9, 2011
Messages
1,148
Reaction score
37
Points
40
Salam kawan2,

aku nak tolong member aku mencari 10- 30 bijik lori untuk angkat pasir area peneng.. tuk pojek jambatan kedua...dari info sebiji lori bleh wat 8 trip.. perjalanan lebih kurang. 15-20 km pegi balik.1st day, dia akan bagi 1K untuk sebijik lori..so kepada kawan2 yang ada lori atau member2 yang ada lori bleh PM aku atau msg aku..aku nak sembang pun x pandai bukan bidang aku..kalau nak, aku bleh bg direct link trus.. senang keja..korang deal la sampai lebam..harap2 kawan2 semua bleh bantu...kalau x dak ..bukan rezeki rr....014-9014643.
 
Sponsored Post

epbx

Super Active Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
7,015
Reaction score
6
Points
65
oo....yg aggrement byr bulan dah abih ker....
klau trip brapa...rasuah kt jpj sapa byar....
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30
bro dptkan detail dulu

bayar daily ke monthly,

depo 1k tak tau la ada ag tak skang

by tan ke by month

permit ke takde permit
 

mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
maaf kan sata ye TT ... adik sy sejak 5 tahun lepas dah cari lori pasir untuk projek jambatan kedua ni ..... tapi bila dah dpt lori tu (dah dpt cari .. bila nak confirm dgn org yang bertnyakan lori ni, dia senyap jer) ..... hati hati lah TT .. bukan nak downkan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register