lori

  1. S

    Wanted Perkhidmatan Lori/Van Maskargo Bintulu ke Kindurong

    Mohon Pertolongan sesiapa yang menawarkan perkhidmatan Sewaan Lori /Van pada 16 atau 17 hb Mac . Detail seperi dibawah: 1) Berat lebih kurang 400 Kg 2) Berkotak 3) Pakaian Overall 4) Barang Aku angkat sendiri 5) Driver just pandu sahaja sila hubungi saya di talian 0127918533
  2. H

    Wanted Mencari Lori Tipper 6 Tayar (Utara)

    Salam.. Sy ingin mencari lori tipper 6 tayar (berpermit) di kawasan utara (perlis,kedah) utk kerja mengangkut tanah merah. - Jumlah lori 5 lori dan keatas. - Bayaran 2minggu sekali ikut tan - Parking lori dan Tempat tinggal disediakan oleh pemaju - Diesel, Maintenance dan driver...
  3. Kulim

    Wanted Tiub Tayar lori

    ingin mencari tiub tayar lori saiz besar termasuk tayar buldozer target minimum 20 unit . jika ada banyak , bergantung kepada harga ditawarkan. lokasi terdekat dengan kulim , jika ada di tempat lain sila nyatakan lokasi anda . KL pun boleh . tujuan untuk outdoors xtvt . Water tubing
  4. paktuafx

    Wanted 50 unit trucks, tankers

    Mencari 50 trucks untuk disewa monthly. 30 unit trucks (double axel) x 20tons 5 unit trucks x 3tons 2 unit IMO TANKERS 5 unit tipper trucks 5 unit dump trucks Jika anda pemunya unit truck trus pm saya utk proposal jika anda intruduser juga boleh pm saya utk komisen Kawasan kerja seluruh...
  5. eddie80

    Wanted Lori/Van Pengangkut Barang Dari Selangor - Ipoh pada 28 Disember 2013

    Seperti tajuk thread.. Saya mencari kot2 ada antara warga CG yg menyediakan servis pengangkutan dari KL-Ipoh pada esok hari.. Kalau ada, PM saya.. Detail barang ; Berat : 300kg.. Saiz : 1.5cbm Lokasi : Puchong- Ipoh
  6. A

    Wanted Lori sewa

    hai friends... ada saper saper ada info.. saya nak cari lori sewa arrea kota bharu or tanah merah kelate
  7. skafever69

    Wanted Nak sewa lori

    Salam warna CG, aku nak sewa lori la.. lori 1 tan atau kecil sikit.. nak minta angkat barang dari KL (kampung Baru) ke Selayang. Barangnya "Cermin" sekeping. Cermin tu berat.. panjang xsilap aku dlm 10 kaki kot.. lebar dalam 4 kaki... (lebih kurang la kot besar tu) kalau boleh nak minta angkat...
  8. aku suka sama kau

    To Sell Mencari penyewa lori hantu 10 tayar 50 unit

    Alhqmdulillah,dipendekkan cerita member wa projek manager satu big kontraktor lcct hallo wa 2 hari bgtau keje tanah dorang kat LCCT2 baru selesai. So ada 50 unit lori hantu availwble skrg. Buat masa ini tawaran tertinggi yang wa terima adalah RM12,000 sebulan deposit separuh bulan. Jadi kalau...
  9. aku suka sama kau

    Wanted CLOSED:Lori hantu dumper untuk disewa

    _40 unit _sewa minima 10 unit _maksima kapasiti muatan 80 tan _sewa boleh dibincang p.s semua dumper dah dirembat oleh subcon prjk johor aku x cukup lorila pulak weh:((
  10. captainsky

    Wanted Mencari Lori 10 Tayar

    salam saya nak tolong kawan saya, dia nak cari lori 10 tayar seberapa banyak yg boleh. tujuan nak angkut pasir. kawasana di Penggerang Johor. Total KM dari tempat angkut pasir pergi balik dlm 14km budget RM4/TAN takde pemandu pon takpe asalkan PUSPAKOM lepas.
  11. aku suka sama kau

    Wanted Mencari lori tipper 10 tayar

    Assalam, PM ada launching prjk menambak laut pelabuhan Kuantan hari ni. So memang nak kena timbus dengan berjuta metrik tan batu sebelum ditambun dengan tanah. Kalau Tn2 ada kenal tokey lori yang berminat dengan job ni bolehla kita berurusan. Jarak antara stockpile batu di Indera Mahkota dgn...
  12. A

    Wanted Pengusaha lori angkat barang di perlukan

    Salam warga CG, Saya ada nak ambil baja di Air Keroh, Melaka pada Jumaat 5/7 nanti..hantar ke Sedili, Johor..Baja ni packing dalam bag 25kg cantik2..xde bocor..kuantiti dalam 80bag gitu.. Ada mana2 transporter nak amik job ni tak? sila bagi quotation. 1) Charted Trip 2) Single trip (maksudnya...
  13. Skydancer

    Wanted Lori untuk disewa

    Aku nak cari lori 6tayar untuk disewa,lori tanah pun ok jugak sebb nak angkut batu-batu .Nak pakai jangka masa 1tahun dan kekuatan 5biji.Kalau ada telefon aku atau PM harga k...(012-5395715)
  14. emmet_fx

    Wanted Lori luton untuk disewa/pajak ( lori pasar malam )

    Assalamualaikum... Sahabat2 ... Saya memerlukan sedikit bantuan untuk mencari lori luton atau lori pasar malam untuk disewa atau dipajak...Lokasi saya di seri iskandar... Klu ada yang dapat membantu bolehlah sms kepada saya di 0111-5760180
  15. northbioasli

    Wanted Mencari Lori Pindah Puchong-Kelantan (0ne way trip)

    salam semua..seorang ustaz nak berpindah ke kelantan (machang) dari Kuala Lumpur (puchong) pada hujung bulan ini. ada sape sape tak yang boleh bg kontek lori yang harga boleh dikira murah murah. sebab ustaz ni tak keje, dia hanya merawat orang. jadi faham faham sahajalah.kalau ada kontek minta...
  16. pejalpaweng

    Wanted Servis Lori Tipper utk disewa

    Sape2 ade lori tipper utk disewa bole pm aku ye.. Memerlukan lori tipper 10 tayar utk angkat tanah dr Muzium national ke Batu 6 Gombak. Jarak 28km Masa: Isnin- Sabtu (9.30pm - 5.30 am) Minimum 6 trip sehari(maks xde limit) Kontrak = 2 thn + 1 thn Kene sediakan driver n maintenance n diesel...
  17. S

    Wanted Mencari Lori "bullet tanker" untuk angkut Gas

    Hi CG Members, Kawan i sedang mencari Lori "bullet tanker" untuk angkut Gas. Minimum 13tan.Lagi besar lagi cantek! Sila call/sms saya 012-6520180 @ email ke [email protected] dengan :- -Modal -Tahun -Harga -Lokasi Kawan i akan bagi komisen 2%. URGENT! Terima kasih!
  18. Bro_Izantie

    Wanted Memerlukan Lori Hantu 200 buah untuk disewa

    Salam.. - Projek memotong tanah seluas 2200 ekar untuk pembangunan Bandar Baru Pengerang, Johor. Sila berikan nama company untuk penghantaran offer letter. SMS/Call aku segera...ASAP. tqvm 013-6068441
  19. paktuafx

    Wanted URGENT Sewa Lori antu untuk side di Area Pahang

    Salam warga CG.... dan Selamat Hari Raya Aidilfitri...maaf zahir batin... Kami memerlukan 80 buah lori hantu untuk kerja2 dalam side di PAHANG.... Penyewa akan tanggung semua kos dari lori loader (jika tiada permit utk dibawa dilokasi) hinggalah tempat penginapan (driver), depot simpanan lori...
  20. donaldduck

    To Sell [Sape NAK!??] Kontrak Lori Pasir Penang Bridge!!

    Salam To Warga CG.. (tlg kawan cari contacts)!! :) Bg yg mempunyai lori atau contacts.. berikut adalah utk anda: jika BERMINAT!! :D Tajuk: Kerja Angkut Pasir di Penang Bridge 2, Batu Kawan, Penang Jenis Lori: Lori Tipper 10 tayar, Berpermit Lokasi: Dari Tasek ke Veldor Waktu Operasi: 8am -...
Top
Log in Register