lori

  1. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Lori 1 Tan

    Salam Kawan2 sekalian Remedy ingin mencari sebuah lori 1 tan. Ini adalah untuk kegunaan remedy mengangkut komputer scrap. Enjin: Diesel/petrol Kapasiti: 1 tan Condition: Kenalah bagus Body: wooden/bounded Term Of payment: Cash Sila Call remedy secepat mungkin...Urgent 016-6059088
  2. I

    Wanted Pakej servis lori siap pindah

    Assalam.. aku perlukan pakej lori siap pindah budget aku tak sampai 300.. need urget .. brg ade 13 yg beso terdiri dr sofa, meja, almari kabinet and bla2.. nak pindah pada jumaat petang... jarak= 7km.. dr rumah flat ke rumah teres.. no: 0133536426
  3. J

    Wanted Servis Lori hantu

    Salam... Kawan aku tengah cari saper2 yg boleh supply lori hantu. Dia cari lori hantu 100 bijik nak pakai kat kedah....lori 6 tayar, bucket 16 kaki. Projek 3-4 tahun. Saper2 yg berminat, sila PM sy yer...TQ:D
  4. B

    To Sell Perkhidmatan Lori 1 tan (Lembah Klang - Perak)

    Salam CG..Kami di Selangor ada bwk naik barang dr Perak. So pegi kosong..kalu ada saper2 yg nak bawak turun barang ke Perak.. boleh lah call Min -0172879332. Harga..memang canteek punye.. just setting masa je..:D:)paid
  5. fathom11

    Wanted TaYar LoRi (Kecil) TerPakAI DiPerLUKan SegEra!!!

    salam semua... ader sape2 tahu contact untuk beli tayar lori kecil terpakai dari port klang?? dengar citer sane boleh dapat harga sampai rm 25- rm50 jer... bunga 50%-80%.. size tayar 7.00 (16) dan 7.50 kalau ader please PM me k..:) serta kan no contact skali yer...
  6. mr.dobi

    Wanted Mencari Lori tangker untuk disewa (URGENT)

    Salam saya mencari lori tangki untuk di sewa??? Sesiapa yg mempunyai kenalan atau contact sila hubungi saya segera.. Dari johor ke kl... memerlukan tangki 10 tan-15 tan... faisal 0124662021:)cgrock
  7. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Urgent: Saya perlukan Lori 1 Tan esok pagi

    Salam sesiapa yang ada buat sewa lori satu tan. esok saya nak sewa. ambik barang di Taman Melati, Kuala Lumpur ke Taman Puncak Jalil. Urgent. Kalau ada terus call saya di 016-6059088
  8. peja510

    Wanted Lori Pasir Untuk Disewa Dan Pemandu Sekitar Puchong

    CLOSED - lori dah dapat-
  9. R

    Wanted Lori hantu sangat diperlukan untuk LCCT project

    saya mencari lori hantu untuk disewa. rm 2.20 per ton - owner tanggung maintanence + minyak jika berminat sila hubungi : apis 0129870525
  10. B

    To Sell Permit Lori A Untuk Sewa / beli

    Permit Lori A Untuk Sewa / beli Sila PM saya Permit sedia ada.
  11. hazadous

    To Sell Lori hantu untuk disewa, membekalkan lori hantu

    topic Closed!
  12. S

    To Sell KHIDMAT LORI SEWA PINDAH RUMAH di IPOH call 019-2713376 (zain)

    PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI (saiz 3 Ton,kargo am).... - Pengangkutan lori tersedia dikawasan IPOH, PERAK - Perkhidmatan pemindahan rumah dan pejabat, barangan kilang dan sebagainya..Lebih 15 tahun berpengalaman dalam bidang ini... - Boleh membekalkan pekerja mahir atas permintaan…… -...
  13. aes

    Wanted Servis Lori 1 , 3 dan 5 tan

    Salam..... mntk bantuan dr cgrianz melaka yg ada kenal transporter ( lori 1 , 3 dan 5 tan) utk hntr barang - nata de coco utk seluruh daerah di 1Malaysia. Perlukan quotation secepat yg mungkin Den ada cr tp masih perlukan lbh byk quotation terima kasih
  14. H

    Wanted Lori hantu kosong (tanpa driver & maintance)

    Kwn Aku memerlukan lori hantu kosang sebanyak 50 unit..utk priject LCCT.saper ada contact minta bantu aku..untuk maklumat lanjut call aku or email.0194144368 or [email protected]
  15. Z

    Wanted Lori

    ....................................
  16. A

    Wanted Lori Pasir Diperlukan Segera!

    Salam kawan2, Saya memerlukan 50 buah lori pasir dengan segera. Lokasi di sekirar Nilai. Yang berminat sila pm/email quotation pada saya segera. [email protected] Terima Kasih.
  17. kaberete

    Wanted Lori pasir diperlukan

    Salaam, Lori pasir lengkap dengan driver diperlukan untuk mengangkut pasir dr Nilai ke LCCT. Kontrak 2 tahun 50-200 lori diperlukan Untuk mengangkut pasir tawaran berakhir 15 okt 2010 Sila email qou ke kaberete at yahoo dot com
  18. baein

    Wanted Lori tipper tayar 6 & 10 untuk disewa

    ---delete...
  19. insyi©

    Wanted URGENT<<<< Perlukan lori 1 tan utk disewa >>>>

    Saya perlukan lori 1 tan dgn kadar segera utk menghantar bihun ke Dungun, Trengganu. Saya di Cheras.... PM atau sms sy...016-253 9422 dan bgtau rate anda.....:)cgrock
  20. H

    Wanted Supply 10 wheeled registered lorry with service permit

    Hi kawan2 Kepada saper2 yg boleh supply lorry 10 wheeled min 10 lorry sila PM aku. Term and condition seperti dibawa. the service provider would be bound to render service as per: Lorry: Providing 10 wheeled registered lorry with service permit, with tilt soil bucket for transportation of...
Top
Log in Register