Loan untuk cari modal berniaga

CG Sponsors




Sponsored Post

phatboyz71

Freshie
Joined
Jul 3, 2013
Messages
46
Reaction score
0
Points
6
itulah kena hati hati kena contact company tu punya HQ so boleh confirmkan ejen mana yg sah
Ye kena hati- hati sekarang ni takut ade yg menyamar. Klu nk buat loan bukak website diorg dulu pastu refer pada marketing representative diorg .
 

phatboyz71

Freshie
Joined
Jul 3, 2013
Messages
46
Reaction score
0
Points
6
susah kalau deal dengan org tengah ni. Takut kita sampaikan lain tp dia buat lain haa tak ke gitu?
Ade jugak ejen yg mcm ni janji lain dgn apa yg ada dalam agreement. Diorg pun nk kejar customer je last2 company gak yg kena.
 

phatboyz71

Freshie
Joined
Jul 3, 2013
Messages
46
Reaction score
0
Points
6
Yayasan ni pun klu dah kena blacklist pun diorg terima mcm kes aku la nk settle hutang dgn bank pki loan dirg, yg pnting syariah loan bro.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register