Loan untuk cari modal berniaga

CG Sponsors




BroAct

Active Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
2,298
Reaction score
83
Points
35
Hello geng! Aku ada buat kerja menjahit dekat rumah. Tapi skrg ni banyak gak lah permintaan suruh aku jahit baju. So aku plan mcm nak buka kedai and nak beli lagi banyak mesin jahit so lebih memudahkan kerja aku yelah permintaan pun banyak skrg. Tp tulah modal nak start tu yg takda. Korang boleh suggest tak dekat mana nak buat loan yg senang lulus eh?
MARA, TEKUN, Amanah Ikhtiar (wanita) paling senang dpt. biasa flat rate 4%
 
Sponsored Post

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,773
Reaction score
168
Points
38
Amanah Ikhtiar la palilng senang dpt utk wanita..mula2 dpt 3k ..byr habis leh 5k , 8k dan seterusnya..lau rekod amat cantik, siap boleh overlap lagi.. rate amat rendah..cuma lecehnya, kena hadir setiap minggu perjumpaan..
 

Khairul Fahmi

Freshie
Joined
Oct 7, 2019
Messages
49
Reaction score
0
Points
16
Amanah Ikhtiar la palilng senang dpt utk wanita..mula2 dpt 3k ..byr habis leh 5k , 8k dan seterusnya..lau rekod amat cantik, siap boleh overlap lagi.. rate amat rendah..cuma lecehnya, kena hadir setiap minggu perjumpaan..
alamak susah gak tiap minggu ada meeting hahaha dia nak buat business tu busy takot x sempat
 

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,773
Reaction score
168
Points
38
alamak susah gak tiap minggu ada meeting hahaha dia nak buat business tu busy takot x sempat
rule dia mmg camtu..tp sekali sekala skip takpe, cuma yg penting kena kirim bayaran dia pada ahli kumpulan utk diserah pada wakil Amanah
 

money1come

Freshie
Joined
Jun 2, 2011
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
aku ada baca article, bukan yayasan ni ada yg scam ke? tak tahu lah betul x aku baca tu hahaha
Tak pernah dgr pulak pasal cerita ni , boleh share kat mana? Sbb aku pakai loan dia ok je tak de problem plak. Kot loan lain ke?
 

money1come

Freshie
Joined
Jun 2, 2011
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
aku ada baca article, bukan yayasan ni ada yg scam ke? tak tahu lah betul x aku baca tu hahaha
Tak pun mungkin ejen kot lain2 ejen lain perangai. Sbb pernah dgr cite peminjam susah nk contact ejen lepas lulus pinjaman. Tapi skyukur la, aku tak kena mcm tu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register