Liverpool Liverpool Kopites

CG Sponsors




theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,522
Reaction score
528
Points
111
Tetiba jadi ramai pula fans Liverpool kat Malaysia ni.. Jalan p shopping mall pun ada je pakai jersi Liverpool..

Dimana mereka saat Liverpool jatuh.
 
Sponsored Post

imzza

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2014
Messages
3,906
Reaction score
34
Points
45
Tetiba jadi ramai pula fans Liverpool kat Malaysia ni.. Jalan p shopping mall pun ada je pakai jersi Liverpool..

Dimana mereka saat Liverpool jatuh.
biasala bro.. fan plastik dan lalang ramei.. tapi mungkin ada jugak budak generasi baru muncol start sokong Liverpool .. apapon fikir positif ja ;)
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
6,936
Reaction score
219
Points
73
haha biasa la tu budak2 baru nak up...
 

imzza

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2014
Messages
3,906
Reaction score
34
Points
45


Mohamed Salah :

"Tumpuan kami sekarang hanya pada perlawanan Manchester United, kami memberi tumpuan setiap perlawanan pada satu masa. Kami tidak fikir mengenai rekod tanpa kalah sehingga akhir musim. Sekiranya kami dapat melakukannya, ianya sangat membanggakan, tetapi kami hanya mahu memenangi Liga Perdana Inggeris, Itulah perkara yang paling penting.

Kami perlu menang menentang Manchester United, kami perlu teruskan cara taktikal kami seperti yang kami lakukan sejak awal musim ini dan juga sejak tahun lepas. Ia satu perlawanan yang perlu kami menang. Sudah tentu kami tahu ianya sangat besar buat kopites, untuk bandar Liverpool Merseyside ini dan juga untuk kami. Kami akan teruskan perjuangan bermain setiap perlawanan untuk menang."
 
Sponsored Post
Top
Log in Register