BTC USD 28,100.4 Gold USD 1,967.45
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Khairy CEO JDT?

cek mek molek

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
128,469
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
128,469
Reaction score
21,989
Points
2,866
Awards
1

Khairy CEO JDT?​

Januari 28, 2023 @ 9:15pm

TMJ beri bayangan Khairy bakal jadi CEO JDT dalam laman instagram milik beliau.
TMJ beri bayangan Khairy bakal jadi CEO JDT dalam laman instagram milik beliau.

KUALA LUMPUR: Adakah bekas Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin bakal menyertai Kelab Bolasepak Johor Darul Ta'zim (JDT)?

Persoalan itu bermain dalam fikiran peminat bola sepak tempatan susulan hantaran terbaru pemilik kelab itu, Tunku Ismail Sultan Ibrahim di laman Instagram miliknya, hari ini.

Menerusi hantaran di Instagram Story miliknya, Tunku Ismail seakan memberi bayangan bahawa Khairy bakal menjadi Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) JDT pada masa hadapan.

"Bakal CEO (Ketua Pegawai Eksekutif) JDT dan penasihat belia Johor," tulis Tunku Ismail yang turut memuat naik gambar beliau bersama Khairy.

Kenyataan Tunku Ismail itu menghangatkan lagi suasana ketika Khairy yang juga bekas Ketua Pemuda UMNO dilaporkan dipecat dari parti itu.

Bagaimanapun tidak mustahil bayangan yang diberikan Tunku Ismail itu menjadi kenyataan dengan Khairy dilihat memiliki ciri-ciri kepemimpinan yang tinggi selain berpengalaman sebagai Menteri Belia dan Sukan.
 
Pengalaman luas Khairy Jamaluddin akan memberikan pelbagai nilai tambah kepada bola sepak Johor. - TMJ

KJ dilantik Ahli Lembaga Pengarah JDT​


15 Februari 2023 02:32pmMasa membaca: 1 minit2093787.jpg

Khairy sah dilantik sebagai Ahli Lembaga Pengarah JDT.BEKAS Menteri Kesihatan, Khairy Jamaluddin Abu Bakar sah dilantik sebagai Ahli Lembaga Pengarah Johor Darul Ta'zim (JDT) dan Penasihat Belia Johor.

Pemilik JDT, Tunku Ismail Sultan Ibrahim berkata, pengalaman luas Khairy Jamaluddin akan memberikan pelbagai nilai tambah kepada bola sepak Johor.
"Saya telah bertemu dengan Khairy Jamaluddin dan bersetuju untuk melantik beliau sebagai Penasihat Belia Johor dan sebahagian Lembaga Pengarah JDT.

"Pengalaman luas beliau dalam pelbagai bidang di negara ini akan memberikan nilai tambah kepada pembangunan belia serta kemajuan bola sepak Johor," katanya dalam satu kenyataan pada Rabu.

Sponsored Post

Sponsored Post

Top
Log in Register