BTC USD 33,978.4 Gold USD 1,783.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kesan Makan Maggi Pada Kesihatan. Maggi sangat beracun lebih dari syabu

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,892
Reaction score
330
Points
141
ade mase2 nk mkn maggie ni...aku suke asam laksa tu...kecur air liur...

tp perencah aku isi skit je x semua...sbb bese pas mkn kepala jd pening

skit...
 
Sponsored Post

exofx

Legendary Member
Joined
Aug 20, 2011
Messages
18,750
Reaction score
545
Points
161
member aku mmg meggi crazy... x kisah x makan nasi, jgn x mkn meggi dlm seminggu... alih2 jadi Doktor, x lame lagik jadi pakar... huhuhuh.... stok megii kt umah.. bertimbun...

xlama lagi doktor rawat doktor kut..myb member kau buat kajian pasal ketahanan buah pinggang dgn bahan kimia.. pastu nk test ubat dia buat sbb nk jadi doktor pakar kan..:eek:
 

arizo razzo

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2011
Messages
2,523
Reaction score
86
Points
30
aku dah bosan benda2 camni, kalau betul bahaya kenapa kerajaan tak haramkan terus jualan nya macam dadah tu, haramkan iklan maggi dlm tv macam rokok tu, pelik betul aku, dulu masa kat U semua org makan maggi ada tak yg dah mati sebab maggi, kasi tau skit
 

exofx

Legendary Member
Joined
Aug 20, 2011
Messages
18,750
Reaction score
545
Points
161
(Salam)

Berbulan dah stop; Alhamdulillah.

Tak kenyang la makan maggi.
Penat masak.

Lepas tu lapar balik.

Bazir masa dan duit.

terbaik =D>
 

ohiklan

Banned
Joined
Sep 11, 2009
Messages
1,368
Reaction score
5
Points
25
time asrama dulu ada sorang warden test aku sebelum and makan maggi.. lepas makan maggi aku macam kurang sikit daya imbangan badan... hahah
 

baller

Active Member
Joined
Dec 30, 2005
Messages
1,687
Reaction score
17
Points
25
aku dah bosan benda2 camni, kalau betul bahaya kenapa kerajaan tak haramkan terus jualan nya macam dadah tu, haramkan iklan maggi dlm tv macam rokok tu, pelik betul aku, dulu masa kat U semua org makan maggi ada tak yg dah mati sebab maggi, kasi tau skit

daripada haramkan iklan maggi..jauh lebih baik haramkan iklan susu formula dkt tv bro..just my 2cent
 

exofx

Legendary Member
Joined
Aug 20, 2011
Messages
18,750
Reaction score
545
Points
161
mee dia beracun, kne cuci bnyk kali, 3kali rebus dan buang air baru selamat dimakan. wax mmg bnyk..bertoksid. baik xyah mkn terus.
 

educator

Fun Poster
Joined
May 15, 2012
Messages
299
Reaction score
2
Points
15
aku dah bosan benda2 camni, kalau betul bahaya kenapa kerajaan tak haramkan terus jualan nya macam dadah tu, haramkan iklan maggi dlm tv macam rokok tu, pelik betul aku, dulu masa kat U semua org makan maggi ada tak yg dah mati sebab maggi, kasi tau skit

Kesan dia jangka masa panjang bro.. :D
 

exofx

Legendary Member
Joined
Aug 20, 2011
Messages
18,750
Reaction score
545
Points
161
jika miskin sngt baik makan nasi kosong dgn ikan kering dan budu lg bagus..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register