Kelas FCPO by Goldfinger

CG Sponsors




apek88

Junior Member
Joined
Oct 27, 2011
Messages
59
Reaction score
0
Points
6
bro batch mana??
batch yg masa dia buat penampilan sulung... masatu dia pengajar jemputan dgn RM......

lepas ne nak cari tuan awan terpilu... degna cite dia pun da keluar dari pertapaan......
 
Sponsored Post

Don Malaya

CG Top Poster Club
Joined
May 3, 2011
Messages
27,601
Reaction score
916
Points
171
daripada bayar RM3500

baik pergi kelas nie.. :D

lariiiiiiiiiii
 

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,112
Reaction score
239
Points
83
batch yg masa dia buat penampilan sulung... masatu dia pengajar jemputan dgn RM......

lepas ne nak cari tuan awan terpilu... degna cite dia pun da keluar dari pertapaan......
Ohh..saya attend kelas sulung yg dia buat anak beranak dgn Aizudin Khalid..Fullday only RM180...percubaan pertama sbg fulltime presenter..

skrg kelas 2 hari...dan of course 'goldfinger' is branded...

Awan terpilu ..berapa lama dia bertapa...coretan terbaik kat BJ..tp BJ skrg dah suspended....

saya sempat copy paste nota2 GF kat BJ..tp tu bab saham..
coretan Awan terpilu sempat sikit jer copy paste...
 

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,112
Reaction score
239
Points
83
terasa ni, huhu...dah bayar kt broker lbh krg amount ni as a 'tuition fee' :">:D
dia (GF) ada bagi support dan discussion siap dgn chart setiap hari kat FB...bagi group Goldfinger FCPo Trading.....

dan terbaru ada anak murid dia request special group untuk saham plak...baru launching semalam Kelab Saham Goldfinger...special untuk peserta FCPO dan invited friend....only discuss untuk saham..

just for specific counter...

complete dgn report from fundmanager dan broker..

pasal FCPO tu, boleh request utk masuk group FB dia untuk temporary....lps kelas FCPO dia remove sesapa yg tak attend..

bagi aku , apa yg dia bagi is more than fee yg dia kenakan..terutama after class...
 

egold2u

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,547
Reaction score
77
Points
30
dia (GF) ada bagi support dan discussion siap dgn chart setiap hari kat FB...bagi group Goldfinger FCPo Trading.....

dan terbaru ada anak murid dia request special group untuk saham plak...baru launching semalam Kelab Saham Goldfinger...special untuk peserta FCPO dan invited friend....only discuss untuk saham..

just for specific counter...

complete dgn report from fundmanager dan broker..

pasal FCPO tu, boleh request utk masuk group FB dia untuk temporary....lps kelas FCPO dia remove sesapa yg tak attend..

bagi aku , apa yg dia bagi is more than fee yg dia kenakan..terutama after class...
mcm mana nk request masuk FB Group dia tu tuan?
saya tgh fikir lg nk masuk ke x kelas dia ni, sbb flight saya balik ke KK 6hb, kalau join terpaksa la beli tiket lain..hmm
 

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,112
Reaction score
239
Points
83
laa...yeke, baru tgk2 tiket flight ni...dah request, tgk la caner...approve ke x :)
so far baru 3 yg kompom dan buat payment...try mintak dia add dlm group dulu utk buat penilaian...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register