BTC USD 50,522.2 Gold USD 1,780.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kelas zam saham

Maestro

Active+ Member
Messages
3,870
Joined
Nov 11, 2009
Messages
3,870
Reaction score
861
Points
81
sembang sapa pn boleh...

setakat nk sembang bulan ni 200%...mggu ni 100%...semua orang pn boleh...

bila counter dh naik 70 sen...sembang aku dh sell dah...aku masuk time 25 sen dulu...

nk tau betul2 terror ke x share screen live trading tengok berani x...
 
Sponsored Post

no trade

Super Active Member
Messages
9,348
Joined
May 16, 2008
Messages
9,348
Reaction score
401
Points
96
Zamsaham dia punya permainan bukan trader, tapi investor, sapa yang boleh tahan hold lama, sebulan minimum atau berbulan dan boleh makan tahun sebelum saham tu gerak boleh la ikut cara dia, dia pun kata trader tak boleh kaya punya, investor baru boleh buat duit, sekali sekala saja dia jadi trader...
Yg buat melayu tertarik bila dia cakap dengan modal RM10 blh trade saham. Melayu dengar macam tu apa lagi. Cuba kalau dia cakap dengan modal RM10 blh huntong berapa sen je, tengok berapa ramai yg nak join.
 

cotek21

Fun Poster
Messages
376
Joined
Dec 28, 2020
Messages
376
Reaction score
165
Points
33
sembang sapa pn boleh...

setakat nk sembang bulan ni 200%...mggu ni 100%...semua orang pn boleh...

bila counter dh naik 70 sen...sembang aku dh sell dah...aku masuk time 25 sen dulu...

nk tau betul2 terror ke x share screen live trading tengok berani x...

Yg aku tau dia bukan dari org kaya asal.
Dia kaya sebab kelas ke, saham aku tak tau.

Tapi bukan calang2 org beli hotel yg tgh sakit, beli kilang n beli pasukan bola time gawat dgn hasil tak bagus ni
 

momoque

Legendary Member
Messages
11,181
Joined
Dec 26, 2011
Messages
11,181
Reaction score
380
Points
141
Tgk tik - tok ade sorg budak mat saleh ni trade sehari 5k profit

Ntah ye ntah tidak dak2 tik -tok ni
 

cariemas100

Active Member
Messages
1,229
Joined
Oct 24, 2020
Messages
1,229
Reaction score
398
Points
41
sape trader forex, mesti pandai trade saham. TA forex boleh guna sgt mbantu dalam saham
 

AdiWalter

Fun Poster
Messages
589
Joined
Jul 15, 2021
Messages
589
Reaction score
77
Points
20
zam saham nie mmg proven..loss sebulan juta2 ..untung pun ratus2 ribu..

bnyk duit tepi zam saham nie
 

jaih

Legendary Member
Messages
10,167
Joined
Jan 14, 2006
Messages
10,167
Reaction score
533
Points
171
Kawe suka beger dia jaa heheh...
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Messages
23,918
Joined
Jan 12, 2008
Messages
23,918
Reaction score
3,805
Points
201
Kawe suka beger dia jaa heheh...
sedak ke burger dia ...? aku lepas tinggal forex sebab haram....tak cara langsung dah pasal saham ke apa ke
 

jaih

Legendary Member
Messages
10,167
Joined
Jan 14, 2006
Messages
10,167
Reaction score
533
Points
171
sedak ke burger dia ...? aku lepas tinggal forex sebab haram....tak cara langsung dah pasal saham ke apa ke
bagi kawe sedap....kalu nak banding ngan syukor beger...
kalu beli kat cafe dia lagi power.. kalu stall tepi jln.. tgk atas cara
penjual tu buat..

sama laa kita boss... tinggalkan dunia Candlestick....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register