Kelas FCPO by Goldfinger

CG Sponsors




mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,112
Reaction score
239
Points
83
Credits
0
Sesapa yg berminat nak tambah ilmu pasal FCPO boleh la try register sini.....

Presenter by Khalid Embong @ Goldfinger...exdirector Uzma..

Sesuai untuk mereka yg dah pernah trading saham, forex dan sebagainya, dan ingin beralih atau diversify ke Trading FCPO. Sesuai utk yg baru bejinak2 dgn dunia trading dan faham serba sedikit tentang Technical Analysis

Date: 8 March 2014 - 9 March 2014
Time : 08/03/2014 (Saturday) 9.00 am - 5.00 pm
: 09/03/2014 (Sunday) 9.00 am - 5.00 pm

Venue: Nomad Sucasa, Jalan Ampang, Kuala Lumpur

Original price: RM1,980

NOW FOR ONLY RM1,280!!

REGISTER AND MAKE A BOOKING PAYMENT BEFORE
31st JANUARY 2014 and ENJOY A FURTHER RM300 OFF FROM THE PROMOTIONAL PRICE!

LIMIT TO 12 STUDENTS ONLY!!

REGISTRATION: https://docs.google.com/forms/d/1f9PBYZbDfoZE8HPc_KCMrMsq0qJkoBr-lpCREU1Av4k/viewform


BENEFITS:


1. Invitation into 'Goldfinger FCPO Trading' private group in FB.

2. Personal coaching to help participants familiarise with the trading platform / charting software.

3. DISCOUNTS FOR FUTURE EVENTS.

(DISCLAIMER: THERE WON'T BE ANY BUY OR SELL CALL DURING PERSONAL COACHING SESSION. ALL TRADES MADE DURING PERSONAL COACHING SESSION ARE SOLELY THE DECISION OF THE PARTICIPANT, AND THE COACHES WILL NOT BE HELD LIABLE FOR ANY OUTCOME OF YOUR TRADES.)



Please make a booking fee of RM380 to reserve your seat, PM Aizuddin Khalid , latest by 24 FEB 2014.



TOPICS:

1 PENGENALAN PASARAN FCPO
- Faktor2 yg mempengaruhi harga pasaran

2.TRADING ORDERS TYPE & VALIDITY

3.TRADING AS A BUSINESS
- Business plan
- Trading rules / plan
- Trading journal

4.TRADING PSYCHOLOGY
- How to manage emotions

5. MONEY AND RISK MANAGEMENT

6. CHART ANALYSIS
- Basic Tools to define the BOUNDARIES
- basic Tools to TRIGGER a trade

7.ENTRY STRATEGIES UNTUK 3+1 MARKET CONDITIONS

8. EXIT STRATEGY


MEDIUM OF INSTRUCTION: English and Malay

PS: Sila PM your expectations of the workshop.

Sesuai untuk mereka yg dah pernah trading saham, forex dan sebagainya, dan ingin beralih atau diversify ke Trading FCPO. Sesuai utk yg baru bejinak2 dgn dunia trading dan faham serba sedikit tentang Technical Analysis


Kepada yang belum register, boleh register di form ini:

https://docs.google.com/forms/d/1f9PBYZbDfoZE8HPc_KCMrMsq0qJkoBr-lpCREU1Av4k/viewform
 
Sponsored Post

syahays

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2010
Messages
23,441
Reaction score
49
Points
120
Credits
0
khalid embong ni member den pon rekemen klu nk blaja cpo..
 

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,112
Reaction score
239
Points
83
Credits
0
khalid embong ni member den pon rekemen klu nk blaja cpo..
Otai tuuuuu....
sapa yg graduated class dia, dia masuk dlm friend FCPO by GF kat FB..daily trading discusion....

dia ajar simple je...konsep Where n When...

Kelas pertama dia aku pergi thn lepas less than RM200 je..
 

apek88

Junior Member
Joined
Oct 27, 2011
Messages
59
Reaction score
0
Points
6
Credits
0
Otai tuuuuu....
sapa yg graduated class dia, dia masuk dlm friend FCPO by GF kat FB..daily trading discusion....

dia ajar simple je...konsep Where n When...

Kelas pertama dia aku pergi thn lepas less than RM200 je..
kite seperguruan rupenya....

highly recommended!!!!!!
 

egold2u

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,547
Reaction score
77
Points
30
Credits
0
Terbaik ni, tp kawe nk gi kelas Penjejakx dulu hari ahad ni...insyaAllah ada peluang blh join kelas ni plk lps ni :)
 

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,112
Reaction score
239
Points
83
Credits
0
Terbaik ni, tp kawe nk gi kelas Penjejakx dulu hari ahad ni...insyaAllah ada peluang blh join kelas ni plk lps ni :)
setiap guru ada rahsia...
Penjejak dgn kuasa X....:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register