Kapcai SYM VF3i 185cc

CG Sponsors




TT

CG Super Hardcore Club
Gold Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
150,433
Reaction score
20,748
Points
1,661
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Gold Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
150,433
Reaction score
20,748
Points
1,661






..
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,055
Reaction score
336
Points
81
Kenapa kalau motor under bone 150cc ke atas kena buat ekor terjulur keluar macam tu.
Tak boleh ke buat macam LC135 ..
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,869
Reaction score
445
Points
96
dengar cerita SYM super cup sepatutnya dilancarkan tahun lepas tetapi terpaksa ditunda sebab Benelli RFS150i sudah kacau daun.
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,694
Reaction score
8,201
Points
716
Kenapa kalau motor under bone 150cc ke atas kena buat ekor terjulur keluar macam tu.
Tak boleh ke buat macam LC135 ..
betul tu..
kalo bleh kat anak
buat panjat2 mcm panjat kuda :D
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,821
Reaction score
463
Points
81
harap2 motor ni kalis curi
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,821
Reaction score
463
Points
81
Kenapa kalau motor under bone 150cc ke atas kena buat ekor terjulur keluar macam tu.
Tak boleh ke buat macam LC135 ..
taknak bg korang willy laa
 

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
10,074
Reaction score
27
Points
130
yg dok viral memanjang kawasaki 170cc tu..skali sym kuar.nak tanye mcm tank bulat tu apa dia?sbb tank minyak yg penutup kecik tu kan.
 

Maestro

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2009
Messages
2,966
Reaction score
275
Points
41
tunggu Y200ZR

xpun RS200 ... :)):)):))
 

Abdul wahob

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
8,025
Reaction score
44
Points
70
Sbb sym la dpt mcm tu kalau yamaha @ honda jgn harap la dpt reg tu.....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register