Kapcai SYM VF3i 185cc

CG Sponsors




penhitam

Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
1,881
Reaction score
19
Points
25
klo yamaha honda puji melangit. dpt sym kutuk manjang haha

tu pasal die bkk terus 185cc. klo 150c je org xbcakap
kalau motor ni brand y atau h, dah beratur org booking nak beli..:eek:
 
Sponsored Post

jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,602
Reaction score
251
Points
91
ralat tu bang...tu jarak alma dgn kuala perlis..borak dgn org mforce, sampai kuala perlis pun minyak banyak lebih lagi..
haa ni org mforce kena wat kuar bukti bergambar/video...
teruk effect ralat nih kat group2 muto...abih pakat dok kondem
pasal mileage yg teruk nih
 

penhitam

Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
1,881
Reaction score
19
Points
25
haa ni org mforce kena wat kuar bukti bergambar/video...
teruk effect ralat nih kat group2 muto...abih pakat dok kondem
pasal mileage yg teruk nih
tu le.. motor aku 4.8L pun boleh pergi 240km kalau bawak santai..ni kan pulak tank 7L..tak logik boleh dapat 171km
 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,875
Reaction score
84
Points
65
bagus lah..ini semua menjadi option kepada pengguna..harap2 Modenas megikut jejak langkah.
 

damaiG

Active+ Member
Joined
Jul 14, 2011
Messages
3,070
Reaction score
37
Points
40
kalau motor ni brand y atau h, dah beratur org booking nak beli..:eek:
isu skg ni kualiti bang, mcm model yg awal juga ramai yg menunggu feedback mcm mana. x ada motor yg tak rosak tapi bagi den pilih yg paling susah nak rosak based on den pandu.

17hp saing 125 ni hp dia huhu
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,694
Reaction score
8,201
Points
716
Cheq minat kapcai-kapcai ni....tapi, bila ada clutch tangan terus cancel.

P/S: Cheq minat auto.:)):))
tau la masta nak dakap anak dlm raga....pusing2 taman :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register