Journal Trading muzani

Recommended Brokers


Sponsored Post

muzani

Active Member
Joined
Oct 9, 2009
Messages
1,121
Reaction score
112
Points
33
area dalam kotak adalah area yang saya taknak cari pasal untuk sell.. sila zoom M1 untuk lihat kenapa... better tunggu atas dekat 1,32025 utk sell
 

Attachments

muzani

Active Member
Joined
Oct 9, 2009
Messages
1,121
Reaction score
112
Points
33
Sell GU M1 lagi.. price laju ke TG1 tiba2... mungkin news

*akaun demo
 

Attachments

muzani

Active Member
Joined
Oct 9, 2009
Messages
1,121
Reaction score
112
Points
33


scalp sell usdchf akaun demo
 
Last edited:

ck3er

Super Active Member
Joined
Apr 7, 2010
Messages
5,488
Reaction score
48
Points
70
tq tt nanti ada masa nak try study sini
 

muzani

Active Member
Joined
Oct 9, 2009
Messages
1,121
Reaction score
112
Points
33


Biar betul FXbuka ni... sell pun terbabas... sib baik masih demo
tak tau lah entry floatless ke effortless ke... flawless ke...

tq sifu2..

SHort EJ scalp sikit

*note to admin.. kalau salah cara saya upload image tolong tegur dan ajar tq
 

Attachments

Last edited:

muzani

Active Member
Joined
Oct 9, 2009
Messages
1,121
Reaction score
112
Points
33
tengok berapa lama boleh bertahan akaun ni...

rasanya start dari 3k usd turun jatuh bedebuk ke 600 usd... skrg hampir 3k usd balik... kalau dah boleh sampai 6 k usd... boleh InshaAllah trade live kecil2... disiplin... manage my expectation... know where to expect failure...mcm2 kena active kan dalam brain yg Allah kurniakan ni...



1. ambik shoulder level fresh... kepalanya takde compression atau dah tested..

2. ambil 50-90% profit di TP 1 sr berdekatan / shoulder opposite yg fresh dan logic..

3. jangan paksa trade.. kalau tak seronok , tinggalkan dan relax lagi best... zikir ke baca quran ke... layan anak bini
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register