BTC USD 34,127.6 Gold USD 1,782.91
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Install Window 7

azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,078
Reaction score
9
Points
25
masuk je dvd, reboot lepas set first boot device kat bios tu cd/dvd, then follow je on screen instruction.. beres.. hehehe

p/s: ramainye pakai win 7 pirate ... isk3

Bro..aku dah install Win 7 nie lepas tu mcm mana nak delete Vista tu..aku pakai Laptop Toshiba L300 ...masak aku start dan tekan F1 tu dia ada Win 7 dan kat bawah tu Vista...so camna nak delete....



p/s:win 7 pirate? aku salah sorang la tu:D
 
Sponsored Post

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
windows se7en ni better install clean je.. format c then install ..klu upgrade takut patch xjadi je.. win7 ni activation nya payah sedikit.. dari beta dulu.. bukan semua crack menjadi ..better clean install jela.. p/s..hati2 cd seven pirate ni..kekadang masih 7beta lagi..baik cek betul2.. sistem vista sp2 lagi..hahahahahaha
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
ko boot dari CD je bro. pastu ikut step by step (mcm install vista gak).
 

ez008

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2009
Messages
520
Reaction score
20
Points
15
Bro..aku dah install Win 7 nie lepas tu mcm mana nak delete Vista tu..aku pakai Laptop Toshiba L300 ...masak aku start dan tekan F1 tu dia ada Win 7 dan kat bawah tu Vista...so camna nak delete....



p/s:win 7 pirate? aku salah sorang la tu:D

Klu buat custom install kat c: dia replace boot file.. tapi partion lain dia jadi dualboot le..
senang buat lagi sekali custom install kat c pastu yg win sebelum ni del vista kat windows.old dan win 7 sebelum ni kat windows00.old(del lepas ok semua).. :D:D
 

ash89

Freshie
Joined
Jan 18, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
hantar kedai lah senang cikit.mintak dieorang ajar ke tu pun kalo dieorang nak ajar.
 

azams77

Freshie
Joined
Feb 8, 2010
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
aku cuba install win xp tapi kuar windows xp xleh nk detect hard disk la..ble bg tip skit tak nape jd cmtu.....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register