ICDK (Indicator collection)

Recommended Brokers


Forex Chart

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
tu aku lom cuba plak kat broker 00:00..tapi sydney memang buka market lebih awal dari Jepun..lepas tu baru hongkong..kira memang pagi2lah kalau ko bangun subuh pagi2 dalam jam 4.30 get ready.Aucland open pun kadang2 best juga around 4 pagi..pandai2lah perhatikan..ni aku jumpe lepas study pasal bigben kat bahagian development..indi ni yg terbestlah aku guna compare indi timezone yg lain..pening kepala..aku ni jenis malas nak tgk nombor atau ingat waktu..suka pada visual.
Sydney open awal 3 jam dr tokyo...klu ikut broker gmt +2 00:00 = 5pagi mesia = sydeny open dn kat timer server nroker kena gak 00:00..tp aku tgk sydney open kat line tur jam 1:00 server/broker....mcm tu gak dgn laen2 mkt...dia gelicir + 1 dr waktu sebenar mkt open bg setiap session...

kalau silap tlg perbetulkan....:D
 
Sponsored Post

darkkiller

Super Active Member
Joined
Jun 1, 2007
Messages
8,311
Reaction score
573
Points
111
Sydney open awal 3 jam dr tokyo...klu ikut broker gmt +2 00:00 = 5pagi mesia = sydeny open dn kat timer server nroker kena gak 00:00..tp aku tgk sydney open kat line tur jam 1:00 server/broker....mcm tu gak dgn laen2 mkt...dia gelicir + 1 dr waktu sebenar mkt open bg setiap session...

kalau silap tlg perbetulkan....:D
thanks bagitau..nanti aku akan pantau indi ni..insyaallah aku akan cuba baikinya..
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
thanks bagitau..nanti aku akan pantau indi ni..insyaallah aku akan cuba baikinya..
harap2 sgt klu ko dh bole adjust tur tur ..roger kat sini....
tapi aku mhargai usaha kau...
aku ni bab nk adjust setting ...errrr almaklumlah...aku serah kat tn tanah yg lebih arif:"> :)cgrock
tapi kalau ada member yg laen ada idea bole xongsi2 kat sini...
thanks again bro:)cgrock
 

AlKepong

Junior Member
Joined
Dec 23, 2006
Messages
78
Reaction score
10
Points
11
alamak,nak ada 20 post baru boleh nampak links?
 

gundurowo

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 27, 2007
Messages
8,435
Reaction score
269
Points
81
DK ni leh jadi gudang indicator ni...

teruskan DK..akan ku pau indi mu satu persatu

:)cgrock :)cgrock
 

Major

Freshie
Joined
Jan 21, 2008
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
Tak fair.... hanya kerana Aku baru ada 13 post, aku taleh tengok atau download attachment
 

gundurowo

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 27, 2007
Messages
8,435
Reaction score
269
Points
81
rileks la bro..20 post je..tak byk...

jgn la ckp tak fair plak..
 

darkkiller

Super Active Member
Joined
Jun 1, 2007
Messages
8,311
Reaction score
573
Points
111
Tak fair.... hanya kerana Aku baru ada 13 post, aku taleh tengok atau download attachment
Pergi je kat thread MISC tu..ko borak layan awek-awek kat situ..confirm satu malam dah lebih 20 post..:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register