ICDK (Indicator collection)

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13965
USD / JPY
107.255
GBP / USD
1.2575
USD / CHF
0.94033
USD / CAD
1.36001
EUR / JPY
122.233
AUD / USD
0.69969

CG Sponsors




fatguy

Banned
Joined
Dec 9, 2006
Messages
2,018
Reaction score
0
Points
20
Susah nak tahu trend nak kemana??Sekarang dah tak susah.Pasang je Daily Candle kat mana-mana timeframe yg korang suka.Tapi rajinkan diri menghafal ilmu candlestick supaya faham apa yg akan berlaku pada candlestick Daily.Sama ada jadi engulfing ke apa ke..Kalau malas susah ahh

Ikut suka nak pakai Candle timeframe berapa,ikut strategi masing-masing
Aku setkan ada 3 candle..senang baca..sesiapa yg selalu tgk chart MLADEN kat forextsd dia selalu guna indi ni tapi dia guna 1candlestick jee..dia expert takpe..aku yg tak mahir sangat cs ni aku pasang 3 senang nak baca..lupa je buka ebook CS


Oklah sini sahaja dulu..jangan tanya kaedah apa yg aku guna,tapi tanya camne nak guna indi-indi yg dipos kan je ok...pandai2 ikut kreativiti korang untuk mencantikkan template korang ok:)

------------
OK dah update semua timeframe..Indi ni tinggal pasang takde ubah-ubah setting.
Candle M1 aku tak recommend guna sebab memang tak boleh tengok kat mana-mana chart.Saje nak bagi eforex rasa tenang permintaannya ditunaikan..:D

http://rapidshare.com/files/169333531/Candle_Daily_DK.mq4
http://rapidshare.com/files/169333540/Candle_H4_DK.mq4
http://rapidshare.com/files/169333546/Candle_H1_DK.mq4
http://rapidshare.com/files/169333560/Candle_Weekly_DK.mq4
http://rapidshare.com/files/169333568/Candle_Monthly_DK.mq4
http://rapidshare.com/files/169333580/Candle_M30_DK.mq4
http://rapidshare.com/files/169333597/Candle_M15_DK.mq4
http://rapidshare.com/files/169333611/Candle_M5_DK.mq4
http://rapidshare.com/files/169333622/Candle_M1_DK.mq4
Kat mane nak download candle_m15_dk ?? Lini yg DK bagi dah tak valid lg... :(.. help me pls.....
 
Sponsored Post

STEVE'S

Freshie
Joined
Feb 27, 2009
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
thanks

thanks...for ur indicators...hope dapat membantu utk semua yang membaca forum n beginner mcm saya...once again...thanks...
 

alon

Freshie
Joined
Sep 10, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
betui2 newbie

tq tt. saya ni betul2 org baru nak belajar forex. masih mencari2 ilmu2 dari otai2 sume.
 

danieldecruz

Freshie
Joined
Oct 20, 2017
Messages
28
Reaction score
7
Points
8
Bro DK,
kat mane sya boleh download file2 ni.?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register