To Sell HP Secondhand iPhone 5 SE hingga 11 Pro Max dan Android Pelbagai Jenama

CG Sponsors




stuck

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,096
Reaction score
154
Points
33
Salam warga CG,

Serius buyer blh sms/whatsapp trs utk gambarnya dan colour ikut model yang masih ada stok sebab x dapat nak upload byk: 012-2758544.

READY STOK SECONDHAND:

5S 16GB GREY/SILVER/GOLD - RM320


6 32GB GREY/SILVER/GOLD - RM530
6 64GB GREY/SILVER/GOLD - RM560
6 128GB GOLD/GREY - RM590

6 PLUS 64GB - RM700

6S 64GB GREY/GOLD/ROSEGOLD - RM630
6S 128GB GREY/GOLD/ROSEGOLD - RM730

6S PLUS 64GB GOLD/GREY/ROSEGOLD - RM950

7 32GB GOLD/ROSEGOLD/MATTEBLACK - RM850
7 128GB RED/MATTEBLACK/ROSEGOLD - RM990

7 PLUS 32GB ROSEGOLD - RM1250
7 PLUS 128GB RED/MATTEBLACK/ROSEGOLD - RM1350 MYSET JETBLACK/MATTEBLACK - RM1400
7 PLUS 256GB RED/GOLD/MATTEBLACK - RM1450 MYSET MATTEBLACK - RM1500

8 64GB GOLD MYSET FULLSET - RM1400
8 PLUS 64GB GOLD/GREY FULLSET NO EARPOD - RM1750
8 PLUS 256GB GREY FULLSET - RM1950

IPHONE X 64GB SILVER ZP SET - RM2050 MY SILVER - RM2100
IPHONE X 256GB GREY/SILVER MYSET - RM2450
IPHONE XR 64GB RED LL FULLSET WARANTI MAC 2020 - RM2250
IPHONE XR 128GB BLUE ZP SET FULLSET WARANTI SEPT 2020 - RM2550
IPHONE XS 64GB GREY MYSET FULLSET NO EARPOD - RM2400
IPHONE XS 256GB GOLD MYSET FULLSET - RM2900
IPHONE XS MAX 256GB GOLD MYSET FULLSET - RM3250

IPHONE 11 PRO MAX 64GB GOLD MYSET FULLSET UNTOUCHABLE AKSESORI WARANTI OKTOBER 2020 - RM4900

IPAD AIR 2 16GB CELLULAR+WIFI - RM950

IPAD 5TH 32GB CELLULAR+WIFI - RM1030

* FREE TEMPERED + CASE

ANDROID:


OPPO A33 2+16GB - RM250

MI A1/5X 4+64GB - RM450
MI MAX 2 4+64GB - RM480
VIVO X6 4+32GB - RM430

SONY XZ(3+32GB) - RM290

* Semua set mixed colour. Yang xde nyatakan warna contact saya dulu utk check warna apa yang tinggal. Condition 9/10 cun melecun.

Limited stock. Waranti 2 minggu - 1 bulan mengikut model kecuali ada dinyatakan yang masih ada waranti.
COD: Kajang/Putrajaya dan sekitar contact dulu kita deal kasi jadi. Luar Kajang saya mintak deposit jika nak kami hantar.

TESTIMONI:

salam bro jangan lupa check dekat whatsapp payment untuk iphone 5s 64gb grey saya dah update... harap maklum
salam maaf bro lupa nak update barang dah sampai condition tip top seal dan baru... thanks....
Dah angkat Samsung Grand 2 semalam. Semoga TT semakin berjaya.
dh berjaya cod IP6 128GB ngn tt semalam kt putrajaya..terbaikkkk!
rekemen sangat kedai tt ni, senang urusan. aku punya screen kurang cun tetiba. terus kedai tt buka box baru tukar yg lama tanpa banyak soal. memang awesome. kedai pon settingkan semua dalam phone ni.

yg penting ori import walau refurbish set. terbaik ler tt. kipidap.
Ok boh tengah kat kedai ambik ipong. Tunggu staff tuan pasang barang preee
Thanks boss..

Memang terbaik servis...free gift bnyk..harga pun murah..

iphone 6 space grey 128GB

COD kat ipoh...import dari Kajang..hahaha

Puas hati!!!!
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

hidzam

Fun Poster
Joined
Jun 6, 2008
Messages
227
Reaction score
7
Points
15
kalau TT letak harga lagi senang nak tawar menawar.. nape mesti rahsia...
 

ZONDA

Legendary Member
Joined
Feb 8, 2011
Messages
14,905
Reaction score
46
Points
120
Salam warga CG,

Mencari serius buyer sahaja blh sms/whatsapp trs aku: 012-2758544.

Salam 1 item ni aku nak jual kedua2nya ori sme.

Note 2 pakai blm setahun lg warna grey fullset earphone x penah guna. Resit xtau letak mana.

Note 3 new set seal box. Waranti blm register.

Kalau korang rasa blh bg reasonable price aku jual.


ori ke ni? cuba test sensor keluar gambar apa?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register