BTC USD 40,014.5 Gold USD 1,859.03
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell HP Secondhand iPhone 5 SE hingga 11 Pro Max dan Android Pelbagai Jenama

stuck

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,188
Reaction score
177
Points
33
Salam warga CG,

Serius buyer blh sms/whatsapp trs utk gambarnya dan colour ikut model yang masih ada stok sebab x dapat nak upload byk: 012-2758544.

READY STOK SECONDHAND:

5SE 128GB SILVER - RM470


6S 64GB GREY/GOLD/ROSEGOLD - RM590
6S 128GB GREY/GOLD/ROSEGOLD - RM630

6S PLUS 32/64GB GOLD/GREY/ROSEGOLD - RM630/680

7 128GB RED/MATTEBLACK/GOLD/ROSEGOLD - RM780

7 PLUS 32GB ROSEGOLD - RM880
7 PLUS 128GB RED/MATTEBLACK/GOLD/ROSEGOLD - RM1150
7 PLUS 256GB RED/GOLD/MATTEBLACK/ROSEGOLD - RM1250

8 64GB GOLD/BLACK/RED/SILVER - RM880
8 PLUS 64/256GB GOLD/GREY/RED/SILVER - RM1200/1450

IPHONE X 64/256GB SILVER/GREY - RM1450/1600
IPHONE XR 64/128GB BLUE/RED/WHITE/YELLOW/CORAL/BLACK - RM1550/1650
IPHONE XS 64/256GB GOLD/GREY/SILVER - RM1650/1850
IPHONE XS MAX 64/256/512GB GOLD/GREY/SILVER - RM1880/2200/2350


IPHONE 11 PRO 64/256GB GOLD/GREY/GREEN - RM2900/3250
IPHONE 11 PRO MAX 64/256/512GB GOLD/GREY/GREEN - RM3350/3750/3900

* FREE TEMPERED + CASE

* Semua set mixed colour. Yang xde nyatakan warna contact saya dulu utk check warna apa yang tinggal. Condition 9/10 cun melecun.

Limited stock. Waranti 2 minggu - 1 bulan mengikut model kecuali ada dinyatakan yang masih ada waranti.
COD: Kajang/Putrajaya dan sekitar contact dulu kita deal kasi jadi. Luar Kajang saya mintak deposit jika nak kami hantar.

TESTIMONI:

salam bro jangan lupa check dekat whatsapp payment untuk iphone 5s 64gb grey saya dah update... harap maklum

salam maaf bro lupa nak update barang dah sampai condition tip top seal dan baru... thanks....

Dah angkat Samsung Grand 2 semalam. Semoga TT semakin berjaya.

dh berjaya cod IP6 128GB ngn tt semalam kt putrajaya..terbaikkkk!

rekemen sangat kedai tt ni, senang urusan. aku punya screen kurang cun tetiba. terus kedai tt buka box baru tukar yg lama tanpa banyak soal. memang awesome. kedai pon settingkan semua dalam phone ni.

yg penting ori import walau refurbish set. terbaik ler tt. kipidap.

Ok boh tengah kat kedai ambik ipong. Tunggu staff tuan pasang barang preee

Thanks boss..

Memang terbaik servis...free gift bnyk..harga pun murah..

iphone 6 space grey 128GB

COD kat ipoh...import dari Kajang..hahaha

Puas hati!!!!
 

Attachments

  • image.jpg
    image.jpg
    197.6 KB · Views: 167
  • 6 64gb.jpg
    6 64gb.jpg
    71.3 KB · Views: 71
  • IMG_5013.JPG
    IMG_5013.JPG
    83.7 KB · Views: 73
  • IMG_7168.JPG
    IMG_7168.JPG
    91.5 KB · Views: 70
  • 6s 2nd.jpg
    6s 2nd.jpg
    65 KB · Views: 71
  • IMG_8098.JPG
    IMG_8098.JPG
    64.3 KB · Views: 65
Last edited:
Sponsored Post

hidzam

Fun Poster
Joined
Jun 6, 2008
Messages
227
Reaction score
7
Points
15
kalau TT letak harga lagi senang nak tawar menawar.. nape mesti rahsia...
 

ZONDA

Legendary Member
Joined
Feb 8, 2011
Messages
14,904
Reaction score
46
Points
120
Salam warga CG,

Mencari serius buyer sahaja blh sms/whatsapp trs aku: 012-2758544.

Salam 1 item ni aku nak jual kedua2nya ori sme.

Note 2 pakai blm setahun lg warna grey fullset earphone x penah guna. Resit xtau letak mana.

Note 3 new set seal box. Waranti blm register.

Kalau korang rasa blh bg reasonable price aku jual.

59rv.jpg


ori ke ni? cuba test sensor keluar gambar apa?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register