handphone sony

  1. C

    Wanted Mencari sony Z1 rosak

    Assallamualaikum Saya ada Sony experia Z1..Baru ni batery rosak,(benkak + tak tahan lama) so saya tukar batery..lepas tukar batery ori baru (RM 100) , phone tak masuk charge pulak :mad: Bila minta kedai repair cek, dia kata mother board pulak yg rosak. Jadi Phone Z1 ni saya tengok kat tempat...
  2. calmshot

    To Sell Sony Xperia XA Ultra Android Nougat 3gb ram 16gb rom

    salam, Saya ada sebuah telefon pintar Sony Xperia XA Ultra hendak dijual. Octa core processor, 3 gb ram, 16 gb rom, Android Nougat dan semestinya camera sony yang terbaik Telefon berusia 1 tahun dan dalam keadaan yang cemerlang. hanya ada calar kecil di bezel. Menggunakan screen protector dan...
  3. percumaforex

    Wanted Sony xperia c2305 yang pecah screen...tapi board masih ok

    nak cari sony xperia c2305 yang pecah screen tapi board masih ok... siapa yang ada pm price
  4. hafizan78

    Wanted Accessories utk Sony XPERIA E4G LTE

    Assalam, Aku ada beli telefon xperia E4g lte dari pakej celcom first. Masalah sekarang kt mn nak dapatkn accessories nya. Ada beberapa kedai aku pergi xjual lg accessories utk tel ni contoh tempered glass ang tpu cover. Jika ada yg tahu di mana ada jual maklum kt sini. Tq.
  5. shahsya

    Wanted Sony Xperia Z3 Compact Cover & Screen Protector

    Salam warga CG, Ada tak seler kat sini ada stock untuk Cover (back case) dan screen protector clear @ Matt bagi hp Sony Xperia Z3 Compact ?? Kalau ada sila inform yer. Untuk yg ready stock shj :D
  6. nash007

    Wanted Handphone tempered glass screen protection

    salam... mcm tajuk... mana nak cari satu utk model xperia zR? cari2 pny cari tak jumpa...letih den... kalau ada kat cg ni tlg2 la ye... ty
  7. S

    Wanted Gps papago atau xperia x 8 second murah bawah

    saya ingin mencari gps papago second murah2.... atau sony xperia x8 murah2 ( bawah RM 80.00) kalau sesiapa ada stok ....please
  8. lutfi7

    Wanted Sony xperia z1

    Mencari Sony Xperia Z1 linkungan RM1300-1400 , sape ad pm sy k ? thanks
  9. H

    To Sell 2hand Xperia E dual (still in warranty), DC, PS2

    Siapa yg berminat, sila sms to 010-2963036. Saya dari Ipoh. Sony Xperia E Dual original, NOT AP. warna hitam. still in Warranty. saipa berminat, saya akan hantar dengan box, earphone, charger, warranty card, resit. (semua ni original) Ini adalah resit semasa beli, saya akan pos semua sekali...
  10. stuck

    To Sell HP Secondhand iPhone 5 hingga XS Max dan Android - Updated 7/11/19

    Salam warga CG, Serius buyer blh sms/whatsapp trs utk gambarnya dan colour ikut model yang masih ada stok sebab x dapat nak upload byk: 012-2758544. READY STOK SECONDHAND: 5 16GB - RM260 5S 16GB - RM340 SE 64GB GREY/GOLD/ROSEGOLD - RM590 6 32GB GREY/SILVER/GOLD - RM540 6 64GB...
  11. izul emas

    Wanted Handphone SONY SE XPERIA MINI PRO

    Salam kawan2 cg...siapa ada jual handphone se xperia mini pro bawah rm500 then aku nak thread in handphone se c902 n w660....pm aku k trimas kasih kwn2 AREA KEDAH
  12. I

    To Sell Apple Iphone 4 BlackBerry Torch, Nokia N8, Samsung & Sony Ericsson

    We have in stock, the availability of the New / Latest phones ranging from All various models of BlackBerry handphones, Nokia N8 Smartphone 16GB, Sony Ericsson X10, Apple iPhones 4 phone, Samsung i900 They are all brand new with the complete accessories in original factory sealed box 100%...
Top
Log in Register