android

  1. H

    To Sell IPTV Layar3 Slot terhad!!

    Anda mempunyai masalah dengan siaran IPTV anda? Nak langgan Layar3 IPTV? 📲 http://chatwasap.com/f00674 Untuk langganan seperti berikut: ✔1 bulan = RM20 ✔2 bulan = RM40 ✔3 bulan = RM60 Boleh langgan selama 1 bulan😱 (minimum) hingga 3 bulan (maximum)💪 Boleh guna kat Android TV Box 🎥 atau...
  2. M

    Wanted Telefon android 2,3,4

    Saya membeli telefon android 2.x 3.x 4.x . PM saya jika anda ada telefon yang telah tidak diguna masih berkeadaan baik whatapp saya http://bit.ly/kudaspot
  3. M

    To Sell Freelance / Partime Mobile Android, IOS, PHP, Web Programmer

    Kami menyediakan perkhidmatan membangunkan Mobile App untuk Android, IOS dan juga Web dengan harga yang berpatutuan. Android / Swift IOS Apps dengan PHP Web Backend Panel. Mobile Web Development. HTML5, CSS3, Bootstrap3 Time Attendance System dengan Fingerprints / NFC Card Delivery Mobile App...
  4. calmshot

    To Sell Sony Xperia XA Ultra Android Nougat 3gb ram 16gb rom

    salam, Saya ada sebuah telefon pintar Sony Xperia XA Ultra hendak dijual. Octa core processor, 3 gb ram, 16 gb rom, Android Nougat dan semestinya camera sony yang terbaik Telefon berusia 1 tahun dan dalam keadaan yang cemerlang. hanya ada calar kecil di bezel. Menggunakan screen protector dan...
  5. AZZM14

    To Sell ZTE Blade A520

    Salam warga CG Saya nak jual ZTE Blade A520 1GB RAM,8GB ROM Set baru,tapi unsealed Waranti 1 tahun dari ZTE Phone condition baru Main Mobile legend pun lepas Beli untuk buat video di youtube sahaja COD Kamunting/Taiping Postage tambah RM10,Sabah Sarawak saya tak pos Memang puas hati,saya...
  6. tokairlz

    To Sell New set Xiaomi Mi A1 RM900 (byk freegift)

    Item(s): Xiaomi Mi A1 MY set - Black Color (Sealed Unit) Package includes: Fullset. MY set.(ada sticker EIN) 1 x Mi A1 Fullset (Black) 1 x Xiaomi powerbank 5000mAh 1 x selfie stick 1 x tempered glass 1 x silicon case 1 x in car charger 1 x earphone Price: RM 900 Warranty: 1 Year Dealing...
  7. m0mo~

    Wanted [CLOSED] nak beli henfon 2nd hand bajet rm100

    Salam.. seperti tertera diatas adalah tujuan saya buka thread ini. Kondisi : masih berfungsi dengan baik terutamanya call dan sms OS : prefer android Dealing method : prefer COD Pontian/JB(pos pun boleh tapi tengok keadaan) Bajet : seperti tertera pada tajuk thread
  8. Sun Stage

    Wanted Lenovo A889

    salam..saya ingin membeli lenovo a889 yg sudah rosak.sbb yg di perlukan hanya screen dgn casing je?kawasan selangor kl..harga berpatutan.:)
  9. stuck

    To Sell HP Secondhand iPhone 5 hingga XS Max dan Android - Updated 7/11/19

    Salam warga CG, Serius buyer blh sms/whatsapp trs utk gambarnya dan colour ikut model yang masih ada stok sebab x dapat nak upload byk: 012-2758544. READY STOK SECONDHAND: 5 16GB - RM260 5S 16GB - RM340 SE 64GB GREY/GOLD/ROSEGOLD - RM590 6 32GB GREY/SILVER/GOLD - RM540 6 64GB...
  10. A

    Wanted Servis upgrade android

    Salam buat pengguna SAMSUNG DAN SONY, sy menyediakan servis upgrade atau root android. anda boleh search di fb servis upgrade android untuk melihat servis yang telah sy buat. senarai phone yang boleh diupgrade : XPERIA X10 MINI PRO,XPERIA X8 - upgrade to 2.3(custom rom) XPERIA GO - upgrade to...
  11. O

    Wanted Smartphone budget under RM 900

    Assalamualaikum & selamat sejahtera CGrians.saya tengah kumpul duit nak beli smartphone.saya harap CGrians boleh bantu saya untuk mendapatkan smartphone yang memenuhi ciri2 di bawah.Segala pendapat CGrians amat dialu-alukan.Bawah RM 900 ya. Ciri-ciri - Android 4.1 Jelly Bean - Skrin besar -...
  12. A

    Wanted Nokia atau android

    hello CG, saya nak cari telepon jenis nokia @ android(x kesah platform apa pom) yg adew fungsi 3G, wifi dan GPS paling murah.. bajet under RM500..
  13. A

    Wanted Mencari android apps developer

    salam.. anda freelance developer android apps? tahu basic android? memang suke explore android apps? kita ada kerja freelance untuk anda. email saya maklumat berikut kepada qaiyumohamed[a]gmail.com Nama: No fon: Umur: Programming skills: /C++/JAVA/PHP/ASP/HTML5/..... (apa kepakaran/basic yang...
Top
Log in Register