GrabCar Drivers @ CG

Recommended Brokers


the best seller

Active+ Member
Joined
Jun 3, 2010
Messages
4,001
Reaction score
85
Points
30
Grab dh xberbaloi dh skrg...dh stop buat fulltime..sempat 3 tahun..skrg dh ade keje tetap dah.
 
Sponsored Post

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,417
Reaction score
307
Points
141
Aku dah start rasa mcm tu juga income slow... Tapi masih buat full time lg... Tgk la mcm mana ada rezeki, ada la income tu...

Aku tgk start daripada uber dah xde ni E hailing mcm dah jatuh...
 

juhan

Active+ Member
Joined
Mar 30, 2010
Messages
3,441
Reaction score
214
Points
33
Aku dah start rasa mcm tu juga income slow... Tapi masih buat full time lg... Tgk la mcm mana ada rezeki, ada la income tu...

Aku tgk start daripada uber dah xde ni E hailing mcm dah jatuh...
Skrg dah slow lah. X sesuai utk full time. Grab pun suka2 buat rule baru. X menguntungkan
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,184
Reaction score
112
Points
73
samala dah lama x on grab sampaikan dah kene blok dah...kete pun dah xde dah jual,skrg bile dah beli kete baru bile nk on balik dgr2 komen kata income dah kureng rase mls plak nk on
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,062
Reaction score
773
Points
166
samala dah lama x on grab sampaikan dah kene blok dah...kete pun dah xde dah jual,skrg bile dah beli kete baru bile nk on balik dgr2 komen kata income dah kureng rase mls plak nk on
ambik e hailing lain...
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,819
Reaction score
316
Points
131
aku x wat grab

tapi joint 2 group wassap grab jb...kayuh & gruber

kalo level king boleh wat rm2k seminggu

skrg pun mycar dh start naik
 

the best seller

Active+ Member
Joined
Jun 3, 2010
Messages
4,001
Reaction score
85
Points
30
Grab dah kene banned..skrg buat mycar partime..ade yg baru quolo xsilap aku tp sepi jew
 

epah_7

Active Member
Joined
Nov 8, 2011
Messages
2,173
Reaction score
0
Points
25
Daftar sebagai Pemandu Grab Di Hujung Jari Anda tanpa perlu ke Kiosk @ HQ. Kawasan KL, Selangor, Penang, Ipoh, Taiping, Kuala Kangsar, Setiawan dan Negeri Sembilan sahaja. Kereta tahun 2009 masih diterima

WhatsApps direct: http://bit.ly/registergrabklangvalley untuk pendaftaran dan pertanyaan lanjut

📣Daftar secara Online
📣Tiada Yuran Pendaftaran
📣Akaun Aktif dalam tempoh masa yang singkat (24 jam)*
📣Tidak perlu ke [email protected]
📣FREE Kredit Grab RM20*
📣Free Group & Personal Support Whatsapp
 

BRAVOZULU

Active Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
1,513
Reaction score
139
Points
33
dah senyap group grab niii adakah semua dah tak jadi driver grab lagi
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
6,836
Reaction score
202
Points
73
grab mahal mycar murah..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register