BTC USD 61,525.4 Gold USD 1,767.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

GrabCar Drivers @ CG

the best seller

Active+ Member
Joined
Jun 3, 2010
Messages
4,041
Reaction score
86
Points
30
Grab dh xberbaloi dh skrg...dh stop buat fulltime..sempat 3 tahun..skrg dh ade keje tetap dah.
 
Sponsored Post

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,445
Reaction score
501
Points
171
Aku dah start rasa mcm tu juga income slow... Tapi masih buat full time lg... Tgk la mcm mana ada rezeki, ada la income tu...

Aku tgk start daripada uber dah xde ni E hailing mcm dah jatuh...
 

juhan

Active+ Member
Joined
Mar 30, 2010
Messages
4,441
Reaction score
781
Points
81
Aku dah start rasa mcm tu juga income slow... Tapi masih buat full time lg... Tgk la mcm mana ada rezeki, ada la income tu...

Aku tgk start daripada uber dah xde ni E hailing mcm dah jatuh...

Skrg dah slow lah. X sesuai utk full time. Grab pun suka2 buat rule baru. X menguntungkan
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
8,309
Reaction score
501
Points
121
samala dah lama x on grab sampaikan dah kene blok dah...kete pun dah xde dah jual,skrg bile dah beli kete baru bile nk on balik dgr2 komen kata income dah kureng rase mls plak nk on
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,259
Reaction score
861
Points
176
samala dah lama x on grab sampaikan dah kene blok dah...kete pun dah xde dah jual,skrg bile dah beli kete baru bile nk on balik dgr2 komen kata income dah kureng rase mls plak nk on

ambik e hailing lain...
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
11,115
Reaction score
365
Points
141
aku x wat grab

tapi joint 2 group wassap grab jb...kayuh & gruber

kalo level king boleh wat rm2k seminggu

skrg pun mycar dh start naik
 

epah_7

Active Member
Joined
Nov 8, 2011
Messages
2,176
Reaction score
0
Points
25
Daftar sebagai Pemandu Grab Di Hujung Jari Anda tanpa perlu ke Kiosk @ HQ. Kawasan KL, Selangor, Penang, Ipoh, Taiping, Kuala Kangsar, Setiawan dan Negeri Sembilan sahaja. Kereta tahun 2009 masih diterima

WhatsApps direct: http://bit.ly/registergrabklangvalley untuk pendaftaran dan pertanyaan lanjut

📣Daftar secara Online
📣Tiada Yuran Pendaftaran
📣Akaun Aktif dalam tempoh masa yang singkat (24 jam)*
📣Tidak perlu ke [email protected]
📣FREE Kredit Grab RM20*
📣Free Group & Personal Support Whatsapp
 

BRAVOZULU

Active Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
1,607
Reaction score
183
Points
33
dah senyap group grab niii adakah semua dah tak jadi driver grab lagi
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register