BTC USD 61,543.6 Gold USD 1,767.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

GrabCar Drivers @ CG

Sponsored Post

epozer

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Aug 2, 2010
Messages
14,793
Reaction score
533
Points
171
aku baru balik jpj.... isu renew roadtax ehailing keta lebih 3 tahun...takat ni xboleh renew roadtax lagi kat cawanagn jpj or pejabat pos.... so hadap jelah keta xde roadtax sampai bagsat2 kat atas tu pikir solution
 

lau_kau

Legendary Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
15,541
Reaction score
2,504
Points
201
aku baru balik jpj.... isu renew roadtax ehailing keta lebih 3 tahun...takat ni xboleh renew roadtax lagi kat cawanagn jpj or pejabat pos.... so hadap jelah keta xde roadtax sampai bagsat2 kat atas tu pikir solution
Depa pandai buat ja....last menaggung kt apa ke hell hahaha
 

epozer

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Aug 2, 2010
Messages
14,793
Reaction score
533
Points
171
Depa pandai buat ja....last menaggung kt apa ke hell hahaha
doa je depa tu cepat mati..hidup pun menyusahkan org je..

hari rabu baru grab bagi jawapan...depa nk nego dgn apad pasal puspakom keta lebih 3 tahun...buat masa skrg bawak jelah xde roadtax...apps grab mmg auto blok klau roadtax mati
 

space83

Junior Member
Joined
Sep 2, 2014
Messages
78
Reaction score
1
Points
11
aku x pnh wat grab tp pnh buat uber.

aku rs uber ttp yg terbaik lah. tp syg uber da tade kat msia.
 

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,608
Reaction score
729
Points
71
sambil tu mgkin blh wat keja partime yg ssuai dgn grab.
 

epozer

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Aug 2, 2010
Messages
14,793
Reaction score
533
Points
171
ada yang masih buat grab ke.. sunyi thread ni
aku bawak lagi...smlm bawak area puchong driver xde...collect la siket2 highfare sebelum kn campak ke kl....
 

alpine_star

Legendary Member
Joined
Oct 3, 2010
Messages
13,885
Reaction score
117
Points
123
duit mudah..bawak jer...aku target, dapat RM100, trus balik..hahaha
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register