GrabCar Drivers @ CG

Recommended Brokers


Sponsored Post

epozer

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 2, 2010
Messages
14,458
Reaction score
373
Points
131
aku baru balik jpj.... isu renew roadtax ehailing keta lebih 3 tahun...takat ni xboleh renew roadtax lagi kat cawanagn jpj or pejabat pos.... so hadap jelah keta xde roadtax sampai bagsat2 kat atas tu pikir solution
 

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
7,061
Reaction score
218
Points
73
aku baru balik jpj.... isu renew roadtax ehailing keta lebih 3 tahun...takat ni xboleh renew roadtax lagi kat cawanagn jpj or pejabat pos.... so hadap jelah keta xde roadtax sampai bagsat2 kat atas tu pikir solution
Depa pandai buat ja....last menaggung kt apa ke hell hahaha
 

epozer

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 2, 2010
Messages
14,458
Reaction score
373
Points
131
Depa pandai buat ja....last menaggung kt apa ke hell hahaha
doa je depa tu cepat mati..hidup pun menyusahkan org je..

hari rabu baru grab bagi jawapan...depa nk nego dgn apad pasal puspakom keta lebih 3 tahun...buat masa skrg bawak jelah xde roadtax...apps grab mmg auto blok klau roadtax mati
 

space83

Junior Member
Joined
Sep 2, 2014
Messages
67
Reaction score
1
Points
11
aku x pnh wat grab tp pnh buat uber.

aku rs uber ttp yg terbaik lah. tp syg uber da tade kat msia.
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,469
Reaction score
313
Points
141
aku x pnh wat grab tp pnh buat uber.

aku rs uber ttp yg terbaik lah. tp syg uber da tade kat msia.
Uber mmg terbaik...Kaya kejap Aku zaman Ada Uber dlu...tak paham tol apsal grab nak merge
 

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,594
Reaction score
728
Points
71
sambil tu mgkin blh wat keja partime yg ssuai dgn grab.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register