Gf kurang ajar makin teruk

Recommended Brokers


Latest Threads

Naza87

Freshie
Joined
Dec 31, 2013
Messages
18
Reaction score
0
Points
0
Salam semua maaf la aku ingin bertanya satu soalan..aku tak pasti aku buat salah atau tidak tapi ingin bertanya mengenai pandangan korang...
Aku tak pasti adakah aku ni panas baran atau terlebih sabar dengan sikap gf

Aku kenal 12/4/2009-sekarang
Umo aku lam 26
umo dia dalam 24

mula aku kenal memang aku suka gak control dia lepas tu aku tak pasti kenapa aku jadi panas baran maybe sebab bosan asyik hari2 nak gayut dan nak layan sms..aku salu la maki dia kalau dia suka sangat nak suruh aku layan dia sedangkan ms tu aku xde org lain...cuma rimas ari2 nak call mcm selalu...

then stat bulan 4 tahun lepas -bulan 12 tahun lepas

Dia keje mintak duit je..pastu bila aku marah dia maki aku alik..
Bulan 12 aku mmg nak jadi baik takmo maki dia sbb aku sedar kesalahan takmo buat da
Bulan 1 tahun ni baru aku tau dia pasang lain..pastu aku tny dia kita lama dah putus..so havis kalau putus dr bulan 4 dia kata napa keje mintak duit support dia sume...sebab aku xjumpa dia langsung x check hp..12 tahun lepas aku nak tgk hp dia mcm sorok bagai tu aku tengok kat fb komen ada lelaki..aku check budak tu kawan aku nye kawan..dia bagi alasan sebab aku xlayan dia n clash dia baik ngan budak tu

Bulan 4 tahun ni aku pujuk dia balik kat aku..dia bagi syarat bagi iphone 4 kat dia..so aku pegi kedah sume...aku bg n pegi shopping sume aku tanggung kat penang..then aku ingt aku percaya kat dia dia dah xcontact budak tu..bulan 5 aku alik ag aku check hotlink status boleh check upenya dia contact caple dia ag..aku marah last dia xcontact da budak tu...tp whatsapp aku xpasti...

ni arini dia kata dia nak dtg kl lusa ok arini aku angin dengan dia and aku marah dia pasal dia kata dia nak jual jam aku bagi..sebelum tu dia jual hp nokia aku bagi gak baru beli smggu last boleh dia jual kat adik dia.... Mau aku xmrh dia suka jual brg aku beli kat dia..tp aku plak xmo maki dia..kua perkataan xelok..dia boleh maki aku blah ar..**** pxkxxxk kat aku sume..last aku mmg tgh marah aku ckp yang family ko mmg makan **** ke perangai mcm ni suka maki bagai..aku sedar memang tak ptt aku kuar macam tu..tp setp kali dia ada masalah ngan family dia cr aku..sbb mak ayah dia lebih kan adik dia mmg pandai ..dia swtakat spm xlepas..tp walau dia spm xlulus mmg aku xkisah lah..walau aku ada degree pon aku tak kisah dia xblajar..cuma aku balik kali ke2 sbb nak dia nmpk apa aku buat kat dia...nak jadi cerita mak dia ni berat sebelah ..mak dia malu dengan dia xmo baqa g kenduri takut org tnya dia keje mana..kadang mak dia wat mcm org gaji kat uma..aku sgt kesian..tapi aku xleh nak wat apa buat ms sekarang..ni dia nak dtg nak putus nak bagi semua brg aku alik nak jumpa lusa..

aku xmo dia lepas dr tgn org salah..aku nak dia berubah..aku dah kurangkan sabar..tp dia suka cucuk aku bg ilang sabar..dia mintak duit tiap2 aku bg...
aku dah xtau nak watpe..aku cube nak jd mcm org lain selain menghormati dan berubah ..but makin teruk dia maki n xhormat aku


Update 2-5hb dia datang kl

Aku layan baik je xde pon kasaq dengan dia..last arini aku clash dengan dia sebab dia komplot ngan jantan lanin tipu aku

Update 15 feb 2014

Ada bro bila aku xkaco dia ...dia dok kaco aku msg aku..bila aku msg dia ..dia wat xtauu..last bapa ari lepas dia kata nak pinjam rm100..aku kata kita bukan de pape..dia sggup x mintak budak kilang tu n sggup mintak kat aku..ni bapa ari lepas dia nak aku balik tp nak aku ubah prangai..dia akan lupakan budak kilang tu..baru je baik mintak hp la pe bagai..hp iphone aku dia dah anta selamat aku jual dah pon skg nak s3 ..aku mmg xnk bagi je..dia kata tlg mintak keje gov..kalau dapat gov dia sggup tggl budak kilang tu..

Skg ni dia tengah masalah sikit..anak buah budak kilang tu suruh dia beli baju la..pastu family mintak belanja la..sdgkan ex aku xkeje...pastu suruh ex aku ni keje la..
Masalah result dia xlepas kalau mintak keje spa...
Kkm setakat attendan je tu pon nasib...
Ati aku xtau nak cakap apa sekarang...sayang tp masa sama kosong...

Pastu ni nak berbaik mintak s3 skg..aku xbagi dia kata aku tak percaya kat dia marah bagai...
Aku pon tak pasti..tapi slagi dia bukan milik aku..aku tak nak beli pape dekat dia...

Siap kata kat aku lagi..nanti kalau kita keluar dia tetap mesej budak kilang tu..
Nanti jangan marah ..dia nak lepas budak kilang tu tapi tak nak budak kilang tu tau kita orang baik balik..
Aku tak tau la apa motif dia
 
Last edited:
Sponsored Post

bajeng

Active Member
Joined
May 13, 2008
Messages
1,933
Reaction score
6
Points
0
klu kena kt aku mmg awal2 lg dah say hi hi by by... Xyah nk buang masa huhuhu
 

KAMA FANSUR

Active Member
Joined
Jan 23, 2013
Messages
1,522
Reaction score
0
Points
0
Ini betina pun lu mau sangap ke....pegi jalan dah.......lu kawen nnti dgn lu sekali dia jual wkakaka....

Mcm tailong plak kawan:p
 

ihw666

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2010
Messages
6,061
Reaction score
23
Points
43
gf ko ni ko bagi kat org yg betul.
ada kawan aku baik je.
gf takde.
aku percaya dia boleh jadi penyambung yg baik
 

zulfa

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2010
Messages
507
Reaction score
0
Points
0
ko nak jumpe die bile? meh aku teman.. hehe
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
26,995
Reaction score
761
Points
118
Ish ish udah udahler tu tt.. Tt tu lelaki xr jer orang lain.. Org camni buat bini jap jer sure cerai.. Cr ler bini yg baik perangai dan blh tahan tt punya hot temper..
 

rayz

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2007
Messages
12,823
Reaction score
696
Points
113
menyampah aku kalo popuan nak mintak2 duit ni..
 

ultraE

Junior Member
Joined
Mar 21, 2011
Messages
83
Reaction score
0
Points
0
Kalau aku punya pendapat baik ko blah jer la..dah tak boleh nak synchonize..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register