Fungsi kalender

CG Sponsors




cariemas100

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2020
Messages
135
Reaction score
23
Points
15
hai

dicadangkan fungsi kalender di letakkan di luar supaya org senang nmpk.

tak disorok kat dalam, org pon tak tahu kewujudannya.

sekadar cadangan
 
Sponsored Post

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,256
Reaction score
1,894
Points
101
Better if ada screenshot example kalendar dari website lain yg awak prefer, supaya lebih faham dan clear. Thx.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
291,133
Reaction score
12,220
Points
2,376
Better if ada screenshot example kalendar dari website lain yg awak prefer, supaya lebih faham dan clear. Thx.
Seingat saya
Dulu² ada fungsi kalendar kan dekat CG
Sekarang dah tak jumpa kat mana
Mungkin TT berpandangan kalendar tu diletakkan di ruangan WHAT'S NEW
Macam ruangan Top Poster tu
Tu pandangan saya la tuan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register