BTC USD 68,962.4 Gold USD 2,334.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Forum upgrade done and pending forum features

Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

pening la theme cg baru...minta tukar yang lama

ya betul , harap ada option samada blh guna theme cg yg lama atau baru

Maaf tuan tuan. Kita takkan boleh tukar ke yg asal. Kita mesti move forward dgn yang baru utk kita offer lebih banyak fungsi fungsi baru kepada users. Apa pun kita cuba sedaya upaya utk kekalkan identiti seperti theme lama. Kita perlukan sokongan positif untuk moving forwward dgn mobile app dan beberapa program terbaru.


Byk post lama hilang
Nope, kita secured semua data post. Cuma hari pertama dan kedua selepas transfer veri baru ada masalah sikit dan sekarang sudah seperti asal


tapi dp stil tak boleh guna format gif lagi eh?


Kita working on this issue skrg. Nanti kita update.
 
Aisey tuan dann.. please kembalikan paparan asal.. yang boleh nampah new thread atau new post.. nak nak bila klik logo carigold.. takmau la nampak forum.. please

2019-08-28.png


Setakat ni kena klik tab WHAT'S NEW je la tok
Boleh tengok latest thread
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register