BTC USD 67,844.5 Gold USD 2,316.87
Time now: Jun 1, 12:00 AM

CariGold new theme version - and more features are coming!

Status
Not open for further replies.
OK memandangkan ada yang ingin mengekalkan portal lama + style lama, kita akan kekalkan buat masa ni. Apa yang perlu lakukan utk sentiasa stay pada style lama tanpa perlu berulang ulang tukar style di footer ialah

Control Panel --> Edit Option --> Find "MISCELLANEOUS OPTIONS" > Pilih Style

Ini link terus ke option tersebut http://www.carigold.com/portal/forums/profile.php?do=editoptions

attachment.php


Terima kasih admin tapi risau pulak bila kata kekalkan buat masa ini. Mohon dikekalkan selamanya theme lama tu biar pengguna boleh buat pilihan ikut kesesuain diri masing2 :)cgrock
 
Sponsored Post

OK memandangkan ada yang ingin mengekalkan portal lama + style lama, kita akan kekalkan buat masa ni. Apa yang perlu lakukan utk sentiasa stay pada style lama tanpa perlu berulang ulang tukar style di footer ialah

Control Panel --> Edit Option --> Find "MISCELLANEOUS OPTIONS" > Pilih Style

Ini link terus ke option tersebut http://www.carigold.com/portal/forums/profile.php?do=editoptions

attachment.php

Terima kasih tuan Dann
CG Portal dah kembali :)cgrock
 


dekat iphone yg seach and quick link tiada.

tp dekat pc ada

Fixed.



ni amenda plak asyik kuar alert url tiap kali navigate???

lagi satu, lepas edit comment/post, masih remain pada edit skrin, x navigate ke normal view

ni lagi satu, last post time x betul, lari 4 jam ke depan


Few minutes je jadi haritu ada buat testing. Should be ok after that.



Dear Datuk Supermod Admin Dann,

Boleh x tolong letak 1 lagi button utk tukar theme kat atas. Den on9 pakai monitor screen 22 inci tp resolusi 1024px x 768.Sekali scroll,satu post.Berpinau mata setiap kali nak tukar theme.

Kerjasama dari Datuk Supermod saya dahulukan dengan ucapan terima kasih byk2. :D


Set permanently senang http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=23842604#post23842604



Dulu bila aku nak cek apa/kat mana aku dah post, aku terus klik my posts , skrg mcm takde je

Klik dropdown "Search" dekat atas sekali tu dan akan jumpa "My Posts" & "My Threads"



Dekat desktop, 'my posts' ada dalam sub-menu 'Quick Links' ...

Tapi di mobile, problem.... Button 'Quick Links' takde..

So tak boleh tgk my posts dan my foacking threads

Fixed.



Aku dah try cuba guna theme baru... agak kelam kabut bila nk respond cepat.. natijahnya turn back to old version... sbb button yg atas sekali tu boleh tenggelam timbul...

Tima kasih tuan pemilik sbb berikan option...

:D

Lagi senang set old style permanently. Bila login terus masuk style yang dipilih. Rujuk sini http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=23842604#post23842604



korg ada prob x xbole nak skrol pakai mouse. tpaksa kena drag

ingatkan mouse yg prob. pg website lain xde prob plak. kt cg je ni

Guna browser apa?



ada ek?? napa mcm takde je, ada today's post, my posts dan my threads x de pulak nampak :-?

Fixed.



semalam aku tgok sidebar masih lagi kat sebelah kanan..rini dah sebelah kiri..lebih ramai minat belah kiri eh? hehe..

Sidebar ada masalah, sedang diperbaiki.



Aku lak rasa lepas tukar theme baru ni lg smooth especially kat HP...loading lg cpt branding dgn theme lama...and theme baru ni lg kemas Dari theme lama sbnr nya

Definitely lebih laju dengan lebih byk penggunaan CSS. Kita akan enrichkan CSS dari semasa ke semasa.



kalau x biasa main forum or x reti nak explore2 ni tu yang jadi serabut tu

so mohon admin cg ni pindah kan button nak tukar version tu kat atas ke..atau buat satu pop up camne nak tukar ke version lama..

problem sekarang ni dah kurang berkenan nak visit cg sebab default homepage bukan mcm dulu, even kat theme lama pun sama gak..kene pergi kat new post baru ada..masalahnye bukan semua orang tahu sangat walaupun dah ada orang komen caranye..nak kene belek2 satu2 komen tu

Lagi senang set old style permanently. Bila login terus masuk style yang dipilih. Rujuk sini http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=23842604#post23842604
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register