BTC USD 67,844.5 Gold USD 2,316.87
Time now: Jun 1, 12:00 AM

CariGold new theme version - and more features are coming!

Status
Not open for further replies.
pelik betul dgn sesetengah org sekarang, dah dibagi pilihan utk guna theme lama atau baru, dah dibagi penerangan camana nak tukar theme guna yg lama atau baru

tapi masih dok bersungut, samada malas membaca bila diberi penerangan atau jenis ahmak.

kalau x biasa main forum or x reti nak explore2 ni tu yang jadi serabut tu

so mohon admin cg ni pindah kan button nak tukar version tu kat atas ke..atau buat satu pop up camne nak tukar ke version lama..

problem sekarang ni dah kurang berkenan nak visit cg sebab default homepage bukan mcm dulu, even kat theme lama pun sama gak..kene pergi kat new post baru ada..masalahnye bukan semua orang tahu sangat walaupun dah ada orang komen caranye..nak kene belek2 satu2 komen tu
 
Sponsored Post

Scroll bawah sekali penjuru kiri leh pilih 'CG Old Style'

Saya pun dah tukar old style.



attachment.php

ibarat ade makwa bru..ex yg dlu masih terkenang..kkdg skodeng pe ex bt hehehe
 
CG Portal ke yang Tuan maksudkan?

CG Portal dah takde rupanya; dah tak leh tengok Top Posters...hihi~

CG Forum jer yang tinggal untuk tengok reply terkini.

old style masih tak tunjuk komen pada post2 terkini tuan. skrg ni kalau BUMP pun dah takde makna dah huhuhu...
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register