BTC USD 60,412.8 Gold USD 1,736.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ForexCopy System

Zafril

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,665
Reaction score
9
Points
35
memang ada yang selera berisko tinggi macam ni,
high risk high return
tapi yang macam ni jarang masuk market
buat analysis tepi dulu, dia punya indicator dh macam kek lapis
sekali masuk market yg. tukang tengok pun boleh sakit jantung
tapi sekali dia closed order boleh kenyang sebulan

menarik tu,,skali kena heart attack pengsan dibuatnya...yang penting profit pun mengancamm tak jemu lah gini trading forex..stay pada trading plan yang telah dirancang dengan baik..mantap tuan!!
 
Sponsored Post

nasirngah

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,191
Reaction score
5
Points
25
menarik tu,,skali kena heart attack pengsan dibuatnya...yang penting profit pun mengancamm tak jemu lah gini trading forex..stay pada trading plan yang telah dirancang dengan baik..mantap tuan!!
betul sobat...sekali junam mmg boleh stroke:sick:
 

Trdfx

Active Member
Joined
Sep 23, 2016
Messages
1,674
Reaction score
7
Points
35
trade modal kecik pulangan pun kecik tapi lebih selamat itulah risiko pun rendah kalau lagi berani dterus modal besar insyaallah pulangan berganda yang penting yakin dengan trading plan masing2 supaya terus konfiden untuk jana lebih profit!! terus sukses sobat sekalian!!
Betul tu, tak kiralah modal besar @ kecik, yg penting profit :)
 

A.l.i.89

Active Member
Joined
Sep 29, 2016
Messages
1,592
Reaction score
13
Points
25
menarik tu,,skali kena heart attack pengsan dibuatnya...yang penting profit pun mengancamm tak jemu lah gini trading forex..stay pada trading plan yang telah dirancang dengan baik..mantap tuan!!
Hahaha... biasanya yang macam tu, yakin dia akan profit tu.
 

Add801

Active Member
Joined
Sep 23, 2016
Messages
1,711
Reaction score
9
Points
35
Macam mana permulaan tahun baru, dah banyak profit ke :)
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19085
USD / JPY
109.387
GBP / USD
1.37485
USD / CHF
0.92351
USD / CAD
1.25521
EUR / JPY
130.264
AUD / USD
0.76234

CG Sponsors




Top
Log in Register