ForexCopy System

Recommended Brokers


Forex Chart

Rizk

Freshie
Joined
Jun 23, 2016
Messages
30
Reaction score
1
Points
11
Saya tak berapa faham lah tentang ForexCopy System tu.Ada siapa-siapa boleh bagi penerangan tak???:D
 
Sponsored Post

Just_U

Permanently Banned
Joined
Jun 24, 2016
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Saya tak berapa faham lah tentang ForexCopy System tu.Ada siapa-siapa boleh bagi penerangan tak???:D
Setahu saya, ForexCopy ni bila kita follow cara trade orang lain. Sistem ni sesuai lah untuk orang yang tiada masa nak fokus untuk trade jer...:D
 

IFX_Ipoh

Active Member
Joined
Oct 14, 2013
Messages
2,155
Reaction score
2
Points
25
Saya tak berapa faham lah tentang ForexCopy System tu.Ada siapa-siapa boleh bagi penerangan tak???:D
[STRIKE]Untuk pengetahuan anda, InstaForex ada menawarkan ForexCopy System. Sistem ini membolehkan anda menyalin strategi trader lain dan memantau dagangan yang telah dibuat mereka sebelum ini tanpa memerlukan anda melabur wang dalam dagangan mereka.

Sistem ini membolehkan anda untuk menjadi Follower ataupun Trader.

Sebagai Follower - Anda boleh menyalin dagangan yang dibuat dari trader lain. Anda boleh menyalin dagangan dari trader yang berlainan dengan nisbah yang berlainan antara satu sama lain. Maksudnya anda yang menentukan sendiri bila, dengan siapa, berapa banyak dan instrumen apa yang ingin disalin dagangannya.

Sebagai Trader – Sebagai Trader ForexCopy, anda boleh mendapat keuntungan melalui perkongsian lot, dagangan yang positif ataupun langganan harian bergantung dengan pilihan follower anda.

Untuk maklumat yang lebih lanjut tentang sistem ini, anda boleh layari https://www.instaforex.com/ms/forexcopy_system.[/STRIKE]
 
Last edited by a moderator:

Sniper

Super Moderator
Staff member
Joined
Feb 26, 2006
Messages
5,498
Reaction score
14
Points
70
Untuk pengetahuan anda, InstaForex ada menawarkan ForexCopy System. Sistem ini membolehkan anda menyalin strategi trader lain dan memantau dagangan yang telah dibuat mereka sebelum ini tanpa memerlukan anda melabur wang dalam dagangan mereka.

Sistem ini membolehkan anda untuk menjadi Follower ataupun Trader.

Sebagai Follower - Anda boleh menyalin dagangan yang dibuat dari trader lain. Anda boleh menyalin dagangan dari trader yang berlainan dengan nisbah yang berlainan antara satu sama lain. Maksudnya anda yang menentukan sendiri bila, dengan siapa, berapa banyak dan instrumen apa yang ingin disalin dagangannya.

Sebagai Trader – Sebagai Trader ForexCopy, anda boleh mendapat keuntungan melalui perkongsian lot, dagangan yang positif ataupun langganan harian bergantung dengan pilihan follower anda.

Untuk maklumat yang lebih lanjut tentang sistem ini, anda boleh layari https://www.instaforex.com/ms/forexcopy_system.
forum bkn semata tmpt promot jer

thread ni tt dah tanyer ape tu forexcopy system jdk pattnyer jwb dgn general system tu camaner bkn dgn promot kompeni

klu takat promot sume org bole promot tp klu takat nk share info ssh melayu nk share
 

syahays

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2010
Messages
23,430
Reaction score
46
Points
120
Saya tak berapa faham lah tentang ForexCopy System tu.Ada siapa-siapa boleh bagi penerangan tak???:D
forex copy ni copytrade rasanya...
follow manager2 yg ada history trade dia cun...
ada profit sharing etc...
tuan boleh rujuk ke broker2 yg offer copytrade ni...
 

haniez

Active Member
Joined
Feb 21, 2009
Messages
1,624
Reaction score
14
Points
25
sama mcm copy trade biasa....lain broker, lain platfrom, lain nama....tapi konsep masih sama...
 

IFX_Ipoh

Active Member
Joined
Oct 14, 2013
Messages
2,155
Reaction score
2
Points
25
forum bkn semata tmpt promot jer

thread ni tt dah tanyer ape tu forexcopy system jdk pattnyer jwb dgn general system tu camaner bkn dgn promot kompeni

klu takat promot sume org bole promot tp klu takat nk share info ssh melayu nk share
Ohhh maaf... saya sekadar berkongsi maklumat tentang ForexCopy dari InstaForex...:)Maaf sekali lagi sebab promote tentang company...
 

Rizk

Freshie
Joined
Jun 23, 2016
Messages
30
Reaction score
1
Points
11
Ok2...TQ yer atas semua info2 tu...:D
 

sueweal

Active+ Member
Joined
May 24, 2011
Messages
4,554
Reaction score
18
Points
25
forexcopy ni mmg mudahkan newbies la.. xperlu bersengkang mata kaji chart..klau cantik ada time2 tu kita boleh masuk open lot sendiri amik 3-5 pips scalping skit2...
 

Instafx KL

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2012
Messages
3,362
Reaction score
0
Points
20
forexcopy ni mmg mudahkan newbies la.. xperlu bersengkang mata kaji chart..klau cantik ada time2 tu kita boleh masuk open lot sendiri amik 3-5 pips scalping skit2...
bagus untuk newbie sistem ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register