ForexCopy System

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.11397
USD / JPY
107.407
GBP / USD
1.24053
USD / CHF
0.95840
USD / CAD
1.37132
EUR / JPY
119.649
AUD / USD
0.67362

CG Sponsors




Sponsored Post

khalsh

Freshie
Joined
Jun 24, 2016
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
Kalau bukan newbie pun, kalau dah malas nak tengok chart, dah sakit mata nak analisis, boleh je juga guna forexcopy ni. hihihi...
Betul tu... tapi nak kena pilih jugak la sape yang kita nak copy... Kalau main copy je, trade melayang ke mana takde guna jugak, ye tak...?
 

elazman

Freshie
Joined
Jul 27, 2015
Messages
49
Reaction score
0
Points
6
account forex copy mana yang menarik untuk dikopi .akekeke.ada suggestion x?
 

MusAzriFX

Active Member
Joined
Sep 29, 2016
Messages
1,193
Reaction score
3
Points
25
Bagus jugak ada forex copy ni. Boleh la orang yang tak berapa nak mahir macam aku ni mengopi trade orang lain.
 

Trdfx

Active Member
Joined
Sep 23, 2016
Messages
1,313
Reaction score
3
Points
25
Saya ni x pandai trade...kalau guna forex copy ni agak2 boleh dapat untung tak? hahaha
 

Mainurhana

Fun Poster
Joined
Jun 10, 2015
Messages
846
Reaction score
3
Points
15
Saya ni x pandai trade...kalau guna forex copy ni agak2 boleh dapat untung tak? hahaha
boleh dengan syarat keuntungan dia average 20 ke 50% sebulan
yang nie boleh lasting


jika lebih dari itu biasanya tidak consistent:):):D:D
 

MusAzriFX

Active Member
Joined
Sep 29, 2016
Messages
1,193
Reaction score
3
Points
25
Ada cadangan tak, nak copy sape kalau kat InstaForex?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register