ForexCopy System

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13
USD / JPY
106.904
GBP / USD
1.26225
USD / CHF
0.94122
USD / CAD
1.35885
EUR / JPY
120.802
AUD / USD
0.695

CG Sponsors




Sponsored Post

Add801

Active Member
Joined
Sep 23, 2016
Messages
1,418
Reaction score
4
Points
35
Ada kelebihan dan kekurangan forex copy ni...
 

zafftbst

Active Member
Joined
Jul 27, 2015
Messages
1,013
Reaction score
2
Points
25
boleh share akaun mana yang terbaik untuk kita copy
 

zedraffi

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,306
Reaction score
10
Points
35
Bagus dengan sistem forexcopy ni.boleh follow traders yang professional dan handal dalam trading.Profit boleh share dan loss pun kurang. maklumlah macam saya masih newbie juga.
 

zafftbst

Active Member
Joined
Jul 27, 2015
Messages
1,013
Reaction score
2
Points
25
ada fees ke untuk sistem ni..macam mana cara kira
 

syazrizal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,431
Reaction score
6
Points
25
sama macam copy trade nama je lain...bagus la untuk newbie yang baru lagi nak berjinak dalam forex ni...boleh jugak belajar dari entry yang dorang copy tu hehe terbaik insta
 

syazrizal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,431
Reaction score
6
Points
25
bagus system forex copy ni. trader newbie boleh la try kalau confident level takde lagi nak trade guna forex copy je lepas tu belajar slow2 terbaik insta tolong trader.
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,682
Reaction score
689
Points
121
yang bestnye... untung tanpa perlu trade sendiri

yang tak best nye ... bengang je kalo lost...pastu mula salahkan orang
 
Sponsored Post
Top
Log in Register