BTC USD 60,302.9 Gold USD 1,741.15
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ForexCopy System

Sponsored Post

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
99,120
Reaction score
830
Points
576
terbaik, boleh ikut style dagangan masing2
ada banyak akaun yang boleh dicopy oleh trader dan ada banyak stail trading . kena pilih betul betul yang low risk dan pastikan modal ikut yang disarankan oleh tuan punya akaun yang kita nak copy tu. info lanjut di www.instaforex.com
 

nasirngah

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,191
Reaction score
5
Points
25
ada banyak akaun yang boleh dicopy oleh trader dan ada banyak stail trading . kena pilih betul betul yang low risk dan pastikan modal ikut yang disarankan oleh tuan punya akaun yang kita nak copy tu. info lanjut di www.instaforex.com
terbaiklah boleh pilih risk yg sesuai....kalau mcm den suka yg low risk lah
 

Agamatius

Freshie
Joined
Dec 15, 2019
Messages
43
Reaction score
1
Points
11
The forex copy system is a good way of doing forex trading without having to out in much effort. There are a lto of traders that go for the option because they find it to be much easier which it is even though you have some limited choices. It is effective for some people as they also have to come up with their own ideas.
 

zafftbst

Active Member
Joined
Jul 27, 2015
Messages
1,248
Reaction score
5
Points
25
forexcopy ni mmg mudahkan newbies la.. xperlu bersengkang mata kaji chart..klau cantik ada time2 tu kita boleh masuk open lot sendiri amik 3-5 pips scalping skit2...
menarik ni tuan ada cuba jgk ke...agaknya apa beza dengan trade sendiri
 

zedraffi

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,618
Reaction score
15
Points
35
Samalah, lebih selamat...

trade modal kecik pulangan pun kecik tapi lebih selamat itulah risiko pun rendah kalau lagi berani dterus modal besar insyaallah pulangan berganda yang penting yakin dengan trading plan masing2 supaya terus konfiden untuk jana lebih profit!! terus sukses sobat sekalian!!
 

zafftbst

Active Member
Joined
Jul 27, 2015
Messages
1,248
Reaction score
5
Points
25
trade modal kecik pulangan pun kecik tapi lebih selamat itulah risiko pun rendah kalau lagi berani dterus modal besar insyaallah pulangan berganda yang penting yakin dengan trading plan masing2 supaya terus konfiden untuk jana lebih profit!! terus sukses sobat sekalian!!
memang ada yang selera berisko tinggi macam ni,
high risk high return
tapi yang macam ni jarang masuk market
buat analysis tepi dulu, dia punya indicator dh macam kek lapis
sekali masuk market yg. tukang tengok pun boleh sakit jantung
tapi sekali dia closed order boleh kenyang sebulan
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19119
USD / JPY
109.327
GBP / USD
1.37599
USD / CHF
0.92338
USD / CAD
1.25447
EUR / JPY
130.229
AUD / USD
0.76268

CG Sponsors




Top
Log in Register