ForexCopy System

Recommended Brokers


Forex Chart

Nosero

Fun Poster
Joined
Jul 5, 2018
Messages
103
Reaction score
2
Points
15
I dont think that reverse copy will necessarily produce losses. If you have one EA who is really bad and continuously make losses all you have to do is to play in reversed order. I think that it would be logical to do so, in case that you really want to use EA for your trading at all.
 
Sponsored Post

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,796
Reaction score
2,729
Points
201
mana ada untung riban2 ...kang tak pasal2 lembaga kejar aq....haha

saja tanya kalau ada, nak tengok cara/teknik pam manager trade untuk lebih konfiden..

pam ni modal besar sikit baru sedap..

nak perbagai sumber duit..walau sikit tu rezeki kita..

salah satu cara nak kawal emosi bila manual trade mc...

walaupun mc lebih besar dari profit pam akaun..hahaha

dgn perkataan lain sebagai back up..
PAMM bukan sbg back up..tp sebagai akaun Lot berani mati..hhahahha...masuk hanya bila market dah tepu...tp sekali masuk 1 pip = 100 usd....ada berani ke...hahahahh...gerak 10 pip out...
 

akbal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,161
Reaction score
5
Points
25
cuba try mohon bonus tanpa deposit dengan broker saya .. then cuba try boleh tak guna dalam PAMM investor ... bonus dalam 1500usd tanpa deposit .. daftar guna email jer
cadangan yang bernas (y):)cgrock
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,102
Reaction score
826
Points
566
ye tak ye juga..tak terfikir aq haha..
mana tahu rezeki terpijak ... tiada yang dimustahil ... tapi kena ingat bonus tanpa deposit tu .. bila untung jadi 10% ... akaun akan freeze
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,757
Reaction score
182
Points
33
mana tahu rezeki terpijak ... tiada yang dimustahil ... tapi kena ingat bonus tanpa deposit tu .. bila untung jadi 10% ... akaun akan freeze
sy pernah register insta..sebab dpt email dari insta..

layak ke dpt bonus tu?
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,757
Reaction score
182
Points
33
PAMM bukan sbg back up..tp sebagai akaun Lot berani mati..hhahahha...masuk hanya bila market dah tepu...tp sekali masuk 1 pip = 100 usd....ada berani ke...hahahahh...gerak 10 pip out...
pernah cuba pamm akaun ke?
 

||||||

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
13,419
Reaction score
241
Points
123
sy pernah register insta..sebab dpt email dari insta..

layak ke dpt bonus tu?
boleh je tuan tapi gunakan alamat email lain untuk daftar akaun tanpa bonus instaforex ini
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,102
Reaction score
826
Points
566
sy pernah register insta..sebab dpt email dari insta..

layak ke dpt bonus tu?
cuba register akaun bonus dengan email lama tu dulu guna .. kalau tak dapat .. then guna je email baru.
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,757
Reaction score
182
Points
33
mana tahu rezeki terpijak ... tiada yang dimustahil ... tapi kena ingat bonus tanpa deposit tu .. bila untung jadi 10% ... akaun akan freeze
10% insyallah sekali entry ...haha riak bebenor.

cuma perlu monitor sentiasa...mana ada masa nak tengok mt4 24 jam ..nak tengok bini lagi..:ROFLMAO:
 

zedraffi

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,096
Reaction score
8
Points
35
10% insyallah sekali entry ...haha riak bebenor.

cuma perlu monitor sentiasa...mana ada masa nak tengok mt4 24 jam ..nak tengok bini lagi..:ROFLMAO:
kena bnyk korbankan masa demi profit haha apepun all the best terbaik!! :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register