ForexCopy System

Recommended Brokers


Forex Chart

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,102
Reaction score
826
Points
566
fuhh ada jugak reverse copy..apa fungsi dia :-?
fungsi dia untuk open order berlawanan dengan akaun yang kita copy tu. means akaun yang selalu lost. dengan harapan bila counter trader boleh untung la
 
Sponsored Post

syazrizal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,201
Reaction score
4
Points
25
fungsi dia untuk open order berlawanan dengan akaun yang kita copy tu. means akaun yang selalu lost. dengan harapan bila counter trader boleh untung la
bahaya jugak tu. kalau salah counter gigit jari je nanti. baik cari manager yang boleh hasilkan keuntungan konsisten walaupun sedikit
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,102
Reaction score
826
Points
566
bahaya jugak tu. kalau salah counter gigit jari je nanti. baik cari manager yang boleh hasilkan keuntungan konsisten walaupun sedikit
maybe sesuai utnuk akaun manager yang asyik loss sahaja .. belum cuba belum tahu ... kalau nak cuba boleh masuk ke website broker
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,757
Reaction score
182
Points
33
pam akaun tak ada demo akaun ke?
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,796
Reaction score
2,729
Points
201
pam akaun tak ada demo akaun ke?
nak demo apa nya..untung riban2 dah tu masta....

x feel masta guna demo akaun ni...

lebih baik guna real akaun tp cent akaun...x gitu masta...
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,757
Reaction score
182
Points
33
nak demo apa nya..untung riban2 dah tu masta....

x feel masta guna demo akaun ni...

lebih baik guna real akaun tp cent akaun...x gitu masta...

mana ada untung riban2 ...kang tak pasal2 lembaga kejar aq....haha

saja tanya kalau ada, nak tengok cara/teknik pam manager trade untuk lebih konfiden..

pam ni modal besar sikit baru sedap..

nak perbagai sumber duit..walau sikit tu rezeki kita..

salah satu cara nak kawal emosi bila manual trade mc...

walaupun mc lebih besar dari profit pam akaun..hahaha

dgn perkataan lain sebagai back up..
 
Last edited:

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,102
Reaction score
826
Points
566
mana ada untung riban2 ...kang tak pasal2 lembaga kejar aq....haha

saja tanya kalau ada, nak tengok cara/teknik pam manager trade untuk lebih konfiden..

pam ni modal besar sikit baru sedap..

nak perbagai sumber duit..walau sikit tu rezeki kita..

salah satu cara nak kawal emosi bila manual trade mc...

walaupun mc lebih besar dari profit pam akaun..hahaha

dgn perkataan lain sebagai back up..
cuba try mohon bonus tanpa deposit dengan broker saya .. then cuba try boleh tak guna dalam PAMM investor ... bonus dalam 1500usd tanpa deposit .. daftar guna email jer
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,757
Reaction score
182
Points
33
cuba try mohon bonus tanpa deposit dengan broker saya .. then cuba try boleh tak guna dalam PAMM investor ... bonus dalam 1500usd tanpa deposit .. daftar guna email jer
ye tak ye juga..tak terfikir aq haha..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register