ForexCopy System

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.14085
USD / JPY
107.259
GBP / USD
1.25799
USD / CHF
0.94031
USD / CAD
1.35935
EUR / JPY
122.366
AUD / USD
0.7005

CG Sponsors




azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,542
Reaction score
828
Points
566
fuhh ada jugak reverse copy..apa fungsi dia :-?
fungsi dia untuk open order berlawanan dengan akaun yang kita copy tu. means akaun yang selalu lost. dengan harapan bila counter trader boleh untung la
 
Sponsored Post

syazrizal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,433
Reaction score
6
Points
25
fungsi dia untuk open order berlawanan dengan akaun yang kita copy tu. means akaun yang selalu lost. dengan harapan bila counter trader boleh untung la
bahaya jugak tu. kalau salah counter gigit jari je nanti. baik cari manager yang boleh hasilkan keuntungan konsisten walaupun sedikit
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,542
Reaction score
828
Points
566
bahaya jugak tu. kalau salah counter gigit jari je nanti. baik cari manager yang boleh hasilkan keuntungan konsisten walaupun sedikit
maybe sesuai utnuk akaun manager yang asyik loss sahaja .. belum cuba belum tahu ... kalau nak cuba boleh masuk ke website broker
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,989
Reaction score
251
Points
51
pam akaun tak ada demo akaun ke?
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,955
Points
201
pam akaun tak ada demo akaun ke?
nak demo apa nya..untung riban2 dah tu masta....

x feel masta guna demo akaun ni...

lebih baik guna real akaun tp cent akaun...x gitu masta...
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,989
Reaction score
251
Points
51
nak demo apa nya..untung riban2 dah tu masta....

x feel masta guna demo akaun ni...

lebih baik guna real akaun tp cent akaun...x gitu masta...

mana ada untung riban2 ...kang tak pasal2 lembaga kejar aq....haha

saja tanya kalau ada, nak tengok cara/teknik pam manager trade untuk lebih konfiden..

pam ni modal besar sikit baru sedap..

nak perbagai sumber duit..walau sikit tu rezeki kita..

salah satu cara nak kawal emosi bila manual trade mc...

walaupun mc lebih besar dari profit pam akaun..hahaha

dgn perkataan lain sebagai back up..
 
Last edited:

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,542
Reaction score
828
Points
566
mana ada untung riban2 ...kang tak pasal2 lembaga kejar aq....haha

saja tanya kalau ada, nak tengok cara/teknik pam manager trade untuk lebih konfiden..

pam ni modal besar sikit baru sedap..

nak perbagai sumber duit..walau sikit tu rezeki kita..

salah satu cara nak kawal emosi bila manual trade mc...

walaupun mc lebih besar dari profit pam akaun..hahaha

dgn perkataan lain sebagai back up..
cuba try mohon bonus tanpa deposit dengan broker saya .. then cuba try boleh tak guna dalam PAMM investor ... bonus dalam 1500usd tanpa deposit .. daftar guna email jer
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,989
Reaction score
251
Points
51
cuba try mohon bonus tanpa deposit dengan broker saya .. then cuba try boleh tak guna dalam PAMM investor ... bonus dalam 1500usd tanpa deposit .. daftar guna email jer
ye tak ye juga..tak terfikir aq haha..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register